Benim monitörle tipi aynı özellikleri de benzer, 144 hz 27 inçini kullanıyorum ben de valla gayet memnunum bir sorunu sıkıntısını görmedim.Evet sizce bu monitör alınır mı? Yorumlardan gördüğüm kadarıyla 10 kişiden neredeyse 7 kişide ölü piksel çıkmış.
Ben amazondan almıştım bir adet ölü piksel çıktı sonra değişim yaptım birdaha ölü piksel çıktı birdaha değişim yaptım bu sefer çıkmadı tabi bu benim şanssızlığım ilk seferinde çıkmayadabilir. Monitöre gelirsek be memnunum güzel bir monitör bunu bildiğim içinde ölü piksel çıkmayana kadar değişim yaptım.Evet sizce bu monitör alınır mı? Yorumlardan gördüğüm kadarıyla 10 kişiden neredeyse 7 kişide ölü piksel çıkmış.
İtopya'da kullanıcı yorumlarında gördüm herkes şikayetçi.alınır en f/p monitör, nerede o yorumlar
biraz şans işi çıkarsa iade ile uğraşabiliyorsan ve fiyatı da iyi ya da başka modellere bakabilirsinİtopya'da kullanıcı yorumlarında gördüm herkes şikayetçi.
Bunu almayı düşündüm ama parlaklık değeri çok düşük ve sanırım yükseltme ayarı yok.biraz şans işi çıkarsa iade ile uğraşabiliyorsan ve fiyatı da iyi ya da başka modellere bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu önerebilirim
250 yeterli bir değer zaten öyle 350 ler falan kim kullanıyor bilmiyorumBunu almayı düşündüm ama parlaklık değeri çok düşük ve sanırım yükseltme ayarı yok.
Dell G2422HS 350 cd/m2. İkisi arasında kaldım. HP de olabilirdi ama yükseltme ayarı yok maalesef.250 yeterli bir değer zaten öyle 350 ler falan kim kullanıyor bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuna bak bir de
Dell G2422HS 350 cd/m2. İkisi arasında kaldım. HP de olabilirdi ama yükseltme ayarı yok maalesef.