at avrat silah
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar alınır mı?
2k tercih edersen 274qpf msi var güzel monitö
2k tercih edersen dedim yani bütçe çıkarsan aklında bulunsun ama sistemin elverişli değil sanırmO çok pahalıdır. Maks. 6.000 TL verebilirim.
param olsa 2k alacağım ama para yok. 4060 ti yeter herhalde 2k'ya. yeni oyunlarda dlss kurtarır yani.2k tercih edersen dedim yani bütçe çıkarsan aklında bulunsun ama sistemin elverişli değil sanırm
kardeşim şuan bende var kullanıyorum 3060 ti ile memnunum ghosting felan yok malzeme kalitesi güzel, pivot olması da güzel. 27 inç ful hd oldugu için piksel sayarsın dediler hiç bir sıkıntısı yok. ölü piksel çıkmadı bende bunda şans etkeni de var tabi. sadece hafif köşelerde ışık sızması var aklında olsun ben rahatsız değilim ama seni bilemem. ama eğer bütçen varsa 2k al bence 4060ti güçsüz bir cihaz değil dlss ile çok rahat bazı oyunları 2k da oynarsınArkadaşlar bu monitor alınır mı?
AOC 27" 27G2SPU/BK
Hocam ışık sızması bu panellerde çok belirgin oluyor galiba. Beni çok irite ediyor.kardeşim şuan bende var kullanıyorum 3060 ti ile memnunum ghosting felan yok malzeme kalitesi güzel, pivot olması da güzel. 27 inç ful hd oldugu için piksel sayarsın dediler hiç bir sıkıntısı yok. ölü piksel çıkmadı bende bunda şans etkeni de var tabi. sadece hafif köşelerde ışık sızması var aklında olsun ben rahatsız değilim ama seni bilemem. ama eğer bütçen varsa 2k al bence 4060ti güçsüz bir cihaz değil dlss ile çok rahat bazı oyunları 2k da oynarsın