Neler Yeni

AOC 24g2u nasıldır?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşlar 1350tl gibi bir fiyatı var sizce bu monitör alınır mı daha doğrusu 1200tl gibi bir fiyata da başka bir monitör var mıdır 144hz 1ms freesync olup yukarı aşağı kaydırılabilir
Veya sizin herhangi bir öneriniz varsa paylaşabilirsiniz

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Arkadaşlar 1350tl gibi bir fiyatı var sizce bu monitör alınır mı daha doğrusu 1200tl gibi bir fiyata da başka bir monitör var mıdır 144hz 1ms freesync olup yukarı aşağı kaydırılabilir
Veya sizin herhangi bir öneriniz varsa paylaşabilirsiniz
Gayet kaliteli
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Güzel bir monitör. Alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Bu ay sonu alacağım monitör. Youtube da inceleme videolarını izledim baya hoşuma gitti bence bu dönemin en iyi fiyat performans monitörü

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ölü piksel var deniyor bu monitör için alınmamalı mı?

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Güzeldir, kalitelidir, fiyatına göre çok çok iyidir; ancak kronik ölü piksel sorunu vardır. Ben de aldım, iki tane iade ettim, üçüncüde sağlam monitörü yakalayabildim. Ama o da tamir görmüş bir monitördü. Muhtemelen paneli değişmişti. Şimdi, bu monitörü alacaksanız %90 ihtimalle en az 1 ölü piksel çıkacak. Dolayısıyla servisle muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Eğer itopyadan alırsanız, en az 3 ay beklersiniz sağlam ve ölü pikselsiz bir monitöre ulaşmak için. :)

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
https://www.n11.com/urun/asus-vp249...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.98.7 Arkadaşlar hem 144hz 1ms hem IPS panel hemde G-sync hemde Freesync her türlü ekran kartına uyumlu
şimdi baktımda çok fazla şikayet var yorumlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzeldir, kalitelidir, fiyatına göre çok çok iyidir; ancak kronik ölü piksel sorunu vardır. Ben de aldım, iki tane iade ettim, üçüncüde sağlam monitörü yakalayabildim. Ama o da tamir görmüş bir monitördü. Muhtemelen paneli değişmişti. Şimdi, bu monitörü alacaksanız %90 ihtimalle en az 1 ölü piksel çıkacak. Dolayısıyla servisle muhatap olmak zorunda kalacaksınız. Eğer itopyadan alırsanız, en az 3 ay beklersiniz sağlam ve ölü pikselsiz bir monitöre ulaşmak için. :)
sen nerden aldın acaba yazabilirmisin?

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
şimdi baktımda çok fazla şikayet var yorumlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen nerden aldın acaba yazabilirmisin?
İtopya'dan aldım tabii ki. Bizzat bu sorunları yaşadığım için böyle yazdım zaten. Kasım ayında aldığım monitörü, Şubat ayının ortasında kullanmaya başladım itopya sayesinde.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Eyvallah saldım ben bu monitörü öyleyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular