inkodes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 666
monitör aldın mı hocam arastırıyordun bi süredirAlınmaz kardeşim alma
monitör aldın mı hocam arastırıyordun bi süredirAlınmaz kardeşim alma
Elime ulasicakda yarın açmadan direk iade edicemmonitör aldın mı hocam arastırıyordun bi süredir
Aldım geri iade edicem yarın kargo gelicek hiç acmicamÇok kararlı konuştun sen bunu almamış mıydın
Karar veremedim hocam hepsinin ayrı sorunu var maks 5k bütçem var monitör yokBaşkan sende 1 haftadır forumlarda gördüm monitör arıyormuşsun bir şey alacakmışsın vazgeçmişsin neye karar verdin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerede dediniz hocam?
İade etmenizin sebebi nedir? Kimse sorunu söylemiyor bana.Elime ulasicakda yarın açmadan direk iade edicem
Aldım geri iade edicem yarın kargo gelicek hiç acmicam
Karar veremedim hocam hepsinin ayrı sorunu var maks 5k bütçem var monitör yok
technopatta alıp 2 3 ay sonra ekranda çizgiler çıkan kişilerin yorumlarini oku cok fazla sorun yaşayan var. Onları okudukça sinirlerim bozuldu direk iade edecegim gelinceİade etmenizin sebebi nedir? Kimse sorunu söylemiyor bana.
uzun süredir sorunsuz kullananlarıda gördüm kardeşim her kafadan farklı ses çıkıyor maalesef.technopatta alıp 2 3 ay sonra ekranda çizgiler çıkan kişilerin yorumlarini oku cok fazla sorun yaşayan var. Onları okudukça sinirlerim bozuldu direk iade edecegim gelince
Çoğu mağdur hadi yarısı diyim hatta o yüzden hiç risk almaya değmezuzun süredir sorunsuz kullananlarıda gördüm kardeşim her kafadan farklı ses çıkıyor maalesef.
Gigabyte alacaktım itopyadan zam geldi alacağım zaman.Çoğu mağdur hadi yarısı diyim hatta o yüzden hiç risk almaya değmez
Kardeşim ne yaptın buldun mu güzel bir monitör?Çoğu mağdur hadi yarısı diyim hatta o yüzden hiç risk almaya değmez