Öyle sacma bisiy mi var ips va tn hepsinde 144hz olabiliyor zaten oyun icin aliyorsaniz ips ya da va ilk tercihiniz olsun tn panel çok kötü kullandim biliyorum uzun süre kullanımda (3 4 saat) baș agrisi vs yapiyor bazen midem bulanıyorTN paneli e sporcular kullanır neden TN kullanmıyorsun.
Ben kendim curved sevdigim icin c24g1 tercih ederdim va panel kullaniyor ama sen dersinki ben ips düz ekran istiyorum 24g2u tercih etsizce hangisi daha iyi olur ? Genelde rekabetçi oyunlar oynayacağım ama görüntü kalitesinden de ödün vermek istemediğim için va ya da ips alacağım.
Oyun icin değildir ne demek saçmalama istersen yan yana koyup hiç bakmadin herhalde va panel en parlak ve en canli renkleri sunar ips parlakligi daha az sırf csgo lol valorant gibi fps oyunlari oynuyosun diye tn panel almak acayip sacma çünkü ayni ms ve hz değerlerine sahip ips ya da va panel almak varkenKardeşim ilk önce yazmayı öğren o nasıl bir yazma tarzı. Git bak bakalım e sporcular hangi panel kullanıyor. Sen monitörün ayarını yapmamışsındır mide bulantısı ne alaka monitörle. Ben kullanıyorum ve ayarını yaptım herhangi bir sorun yok IPS panel renkleri çok canlı gösterir oyun için değildir film dizi tarzı. VA panel de aynı renkleri biraz canlı gösteriyor oda.
Adam rekabetçi tarzı oyunlar oynayacağım diyor kardeşim. her şey canlı renk veya parlaklık değil. Oyun için alıyorsan TN alıcaksın. Aynı ms ve Hz değerlerine sahip zaten ona bir şey mi diyorum ben ? Adam deseki dizi izliyorum VA öneririm.Oyun icin değildir ne demek saçmalama istersen yan yana koyup hiç bakmadin herhalde va panel en parlak ve en canli renkleri sunar ips parlakligi daha az sırf csgo lol valorant gibi fps oyunlari oynuyosun diye tn panel almak acayip sacma çünkü ayni ms ve hz değerlerine sahip ips ya da va panel almak varken
Dostum tn mide bulantısı fln yapmaz bazı monitörlerde senin gözün görmese de flicker olayı vardır o yapıyordur ve hayır ikisinin 144 hz olması bir şey ifade etmiyor pixel hızı önemli rekabetçi oyunlarda ips hızlı hareketlerde bulanık bir görüntü sunarÖyle sacma bisiy mi var ips va tn hepsinde 144hz olabiliyor zaten oyun icin aliyorsaniz ips ya da va ilk tercihiniz olsun tn panel çok kötü kullandim biliyorum uzun süre kullanımda (3 4 saat) baș agrisi vs yapiyor bazen midem bulanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kendim curved sevdigim icin c24g1 tercih ederdim va panel kullaniyor ama sen dersinki ben ips düz ekran istiyorum 24g2u tercih et
tamamdır dostum arada dizi flnda izlerim diye zaten bu panel tiplerine bakıyordum profosyonel oyuncu değilim sonuç olarak renklerde canlı dursun azÖyle sacma bisiy mi var ips va tn hepsinde 144hz olabiliyor zaten oyun icin aliyorsaniz ips ya da va ilk tercihiniz olsun tn panel çok kötü kullandim biliyorum uzun süre kullanımda (3 4 saat) baș agrisi vs yapiyor bazen midem bulanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kendim curved sevdigim icin c24g1 tercih ederdim va panel kullaniyor ama sen dersinki ben ips düz ekran istiyorum 24g2u tercih et
Dostum internetten baktım da düz daha çok sevdiğim için 24g2 alacak gibiyim zaten ama tn ve ips arasındaki tek fark piksel hızı biri 1 MS diğer 4 MS ama ciddi bir ghosting efekti göremedim 24g2deKardeşim kim ne derse desin eğer rekabetçi bir oyun oynuyorsan en iyisi TN paneldir ama dersen ki TN almayacağım VA veya IPS öner. Sana önerim C24G1.