Neler Yeni

aoc 24g2u vs aoc c24g1

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
sizce hangisi daha iyi olur ? Genelde rekabetçi oyunlar oynayacağım ama görüntü kalitesinden de ödün vermek istemediğim için va ya da ips alacağım.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
TN paneli e sporcular kullanır neden TN kullanmıyorsun.
Öyle sacma bisiy mi var ips va tn hepsinde 144hz olabiliyor zaten oyun icin aliyorsaniz ips ya da va ilk tercihiniz olsun tn panel çok kötü kullandim biliyorum uzun süre kullanımda (3 4 saat) baș agrisi vs yapiyor bazen midem bulanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizce hangisi daha iyi olur ? Genelde rekabetçi oyunlar oynayacağım ama görüntü kalitesinden de ödün vermek istemediğim için va ya da ips alacağım.
Ben kendim curved sevdigim icin c24g1 tercih ederdim va panel kullaniyor ama sen dersinki ben ips düz ekran istiyorum 24g2u tercih et

war20anty

80+ Bronze
Kardeşim ilk önce yazmayı öğren o nasıl bir yazma tarzı. Git bak bakalım e sporcular hangi panel kullanıyor. Sen monitörün ayarını yapmamışsındır mide bulantısı ne alaka monitörle. Ben kullanıyorum ve ayarını yaptım herhangi bir sorun yok IPS panel renkleri çok canlı gösterir oyun için değildir film dizi tarzı. VA panel de aynı renkleri biraz canlı gösteriyor oda.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Kardeşim ilk önce yazmayı öğren o nasıl bir yazma tarzı. Git bak bakalım e sporcular hangi panel kullanıyor. Sen monitörün ayarını yapmamışsındır mide bulantısı ne alaka monitörle. Ben kullanıyorum ve ayarını yaptım herhangi bir sorun yok IPS panel renkleri çok canlı gösterir oyun için değildir film dizi tarzı. VA panel de aynı renkleri biraz canlı gösteriyor oda.
Oyun icin değildir ne demek saçmalama istersen yan yana koyup hiç bakmadin herhalde va panel en parlak ve en canli renkleri sunar ips parlakligi daha az sırf csgo lol valorant gibi fps oyunlari oynuyosun diye tn panel almak acayip sacma çünkü ayni ms ve hz değerlerine sahip ips ya da va panel almak varken

war20anty

80+ Bronze
Bütün bildiğiniz CSGO oyuncuları nerdeyse hepsi TN kullanır. Örneğin; Dev1ce, XANTARES, kennyS, Gla1ve bunlar daha bir kaçı.

Oyun icin değildir ne demek saçmalama istersen yan yana koyup hiç bakmadin herhalde va panel en parlak ve en canli renkleri sunar ips parlakligi daha az sırf csgo lol valorant gibi fps oyunlari oynuyosun diye tn panel almak acayip sacma çünkü ayni ms ve hz değerlerine sahip ips ya da va panel almak varken
Adam rekabetçi tarzı oyunlar oynayacağım diyor kardeşim. her şey canlı renk veya parlaklık değil. Oyun için alıyorsan TN alıcaksın. Aynı ms ve Hz değerlerine sahip zaten ona bir şey mi diyorum ben ? Adam deseki dizi izliyorum VA öneririm.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle sacma bisiy mi var ips va tn hepsinde 144hz olabiliyor zaten oyun icin aliyorsaniz ips ya da va ilk tercihiniz olsun tn panel çok kötü kullandim biliyorum uzun süre kullanımda (3 4 saat) baș agrisi vs yapiyor bazen midem bulanıyor

Ben kendim curved sevdigim icin c24g1 tercih ederdim va panel kullaniyor ama sen dersinki ben ips düz ekran istiyorum 24g2u tercih et
Dostum tn mide bulantısı fln yapmaz bazı monitörlerde senin gözün görmese de flicker olayı vardır o yapıyordur ve hayır ikisinin 144 hz olması bir şey ifade etmiyor pixel hızı önemli rekabetçi oyunlarda ips hızlı hareketlerde bulanık bir görüntü sunar

war20anty

80+ Bronze
Kardeşim kim ne derse desin eğer rekabetçi bir oyun oynuyorsan en iyisi TN paneldir ama dersen ki TN almayacağım VA veya IPS öner. Sana önerim C24G1.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tamamdır dostum arada dizi flnda izlerim diye zaten bu panel tiplerine bakıyordum profosyonel oyuncu değilim sonuç olarak renklerde canlı dursun az

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
24" için kavisli monitör önermem. Kavisli alacaksanız 27" 1440p alın.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Kardeşim kim ne derse desin eğer rekabetçi bir oyun oynuyorsan en iyisi TN paneldir ama dersen ki TN almayacağım VA veya IPS öner. Sana önerim C24G1.
Dostum internetten baktım da düz daha çok sevdiğim için 24g2 alacak gibiyim zaten ama tn ve ips arasındaki tek fark piksel hızı biri 1 MS diğer 4 MS ama ciddi bir ghosting efekti göremedim 24g2de

war20anty

80+ Bronze
Doğru diyorsun veya bunu öneririm
Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Curved Monitör

Eğer AMD ekran kartını kullanıyorsan ASUS olan çok iyidir.

FreeSync özelliği var.

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
AOC 24" C24G1 alabilirsin. Diğeriyle de çok fiyat farkı yok zaten ve curved ekran farkı var ama curved kullanmam dersen diğerini de alabilirsin. Özelliklerinde çok fark yok. Curved olmayan da ips panel var. Renkleri daha canlı daha iyi gösterir.

Top Bottom