Birinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?
Battlefield oynayan birisi TN alıp kör olmak yerine İPS alır arkasına yaslanır oynar. Oyun için panel diye bir olay yok artık İPS paneller çok gelişti. Her oyun için modları var ki ben bunları açmadan oynuyorum ona rağmen çok iyi. Ama dedikleri gibi siyah çok büyük problem olmasa da GTA5 için hafif bir sorun.Birinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?
Senin mantigin adam illa sanki e sporcu gibi oynayacak bence saçma bisiyi savunuyosunBirinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin mantığınız= E-sporcu adam TN kullanıyor ben e-sporcu değilim IPS kullanmalıyım ?
Ben gidipte çöpçünün dediği paneli kullanmam işini bilen adamın dediğini kullanırım. İşini bilenlerde hep TN kullanıyor.Senin mantigin adam illa sanki e sporcu gibi oynayacak bence saçma bisiyi savunuyosun
Önce șu videoyu izle sonra yorum yap senin dediğin tn panel daha akıcıdır vs eskide kaldı artık va ve ips de aynı șeyi sunabiliyor akıcılıkta
SonundaBen esporcu olucam, ful rekabetçi oyunlarda rank kasacam tepkime süresi az olsun derseniz TN öneririm. Ama yok renkler solgun olmasın derseniz IPS. İksinin ortası ise VA.
Cahiller birșey biliyormuș bilene de bok atmaya baya meyilliler bilip bilmeden atıp tutma kardes profesyonel oyunculuk yapmiyoruz burda gidipte 50 binlik sistem dizipte sadece rekabetci oyunlae oynamiyoruz dusuk butceyle en iyisini ariyoruz ve tn panel bunlarin arasinda yok acayip soluk gözüken bir ekrani var gelmis hala diyosunki daha akici adam ekrani göremezse azcik isik vurunca akici olmasinin ne anlami varBen gidipte çöpçünün dediği paneli kullanmam işini bilen adamın dediğini kullanırım. İşini bilenlerde hep TN kullanıyor.
Bana gecikmesi az dediğin bir TN at bakalım.Anlamıyorsun galiba ? Oyun için TN panel diyorum adam ağaca tırmanan koalayı seyrettiriyor bana. İlginç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonunda
Bide link çalışsa.