Neler Yeni

aoc 24g2u vs aoc c24g1

war20anty

80+ Bronze
Birinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin mantığınız= E-sporcu adam TN kullanıyor ben e-sporcu değilim IPS kullanmalıyım ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Birinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?
Önce șu videoyu izle sonra yorum yap senin dediğin tn panel daha akıcıdır vs eskide kaldı artık va ve ips de aynı șeyi sunabiliyor akıcılıkta

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Battlefield oynayan birisi TN alıp kör olmak yerine İPS alır arkasına yaslanır oynar. Oyun için panel diye bir olay yok artık İPS paneller çok gelişti. Her oyun için modları var ki ben bunları açmadan oynuyorum ona rağmen çok iyi. Ama dedikleri gibi siyah çok büyük problem olmasa da GTA5 için hafif bir sorun.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș

Sizin mantığınız= E-sporcu adam TN kullanıyor ben e-sporcu değilim IPS kullanmalıyım ?
Senin mantigin adam illa sanki e sporcu gibi oynayacak bence saçma bisiyi savunuyosun

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben esporcu olucam, ful rekabetçi oyunlarda rank kasacam tepkime süresi az olsun derseniz TN öneririm. Ama yok renkler solgun olmasın derseniz IPS. İksinin ortası ise VA.

war20anty

80+ Bronze
Anlamıyorsun galiba ? Oyun için TN panel diyorum adam ağaca tırmanan koalayı seyrettiriyor bana. İlginç
Önce șu videoyu izle sonra yorum yap senin dediğin tn panel daha akıcıdır vs eskide kaldı artık va ve ips de aynı șeyi sunabiliyor akıcılıkta

Ben esporcu olucam, ful rekabetçi oyunlarda rank kasacam tepkime süresi az olsun derseniz TN öneririm. Ama yok renkler solgun olmasın derseniz IPS. İksinin ortası ise VA.
Sonunda :)

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Ben gidipte çöpçünün dediği paneli kullanmam işini bilen adamın dediğini kullanırım. İşini bilenlerde hep TN kullanıyor.
Cahiller birșey biliyormuș bilene de bok atmaya baya meyilliler bilip bilmeden atıp tutma kardes profesyonel oyunculuk yapmiyoruz burda gidipte 50 binlik sistem dizipte sadece rekabetci oyunlae oynamiyoruz dusuk butceyle en iyisini ariyoruz ve tn panel bunlarin arasinda yok acayip soluk gözüken bir ekrani var gelmis hala diyosunki daha akici adam ekrani göremezse azcik isik vurunca akici olmasinin ne anlami var

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
TN daha çok espor içindir evet. Ama IPS ile oyun oynanmaz diye bir şey yok. Mesela hikaye temalı oyun oynuyorsanız IPS daha iyi olur.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Anlamıyorsun galiba ? Oyun için TN panel diyorum adam ağaca tırmanan koalayı seyrettiriyor bana. İlginç

Sonunda :)
Bana gecikmesi az dediğin bir TN at bakalım.

war20anty

80+ Bronze
Abi konu sahibi cevabını aldıysa konuyu kilitleye bilirmiyiz Allah Muhammed aşkına.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Top Bottom