Neler Yeni

aoc 24g2u vs aoc c24g1

war20anty

80+ Bronze
E Sporcular 1 2ms daha erken duymak için ayar yapıyor TN kullanmaları garip mi?
IPS Panel Asus TUF alın arkadaş biraz bilgisiz.
TN kullansınlar zaten ben ona demedim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

E Sporcular 1 2ms daha erken duymak için ayar yapıyor TN kullanmaları garip mi?
IPS Panel Asus TUF alın arkadaş biraz bilgisiz.
TN'de 1-2 ms daha erken duymak için ayar yapıyor diyorsun IPS panel öneriyorsun.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
TN kullansınlar zaten ben ona demedim :)

TN'de 1-2 ms daha erken duymak için ayar yapıyor diyorsun IPS panel öneriyorsun.
Ya hala 1-2ms diyor çıldırmak üzereyim. 1-2ms istersen uzaylı ol göremezsin. 0.001 saniye farkı. 0.001 diyorum şuan 1000 lerce geçti bile ben bunu yazarken.

war20anty

80+ Bronze
Reis 1 2 ms ayar yapıyor diyen arkadaş ben değilim.

Tamam o zaman abi e sporcular bir şey bilmiyor. Bence kitleyin artık konu sahibi yazmıyor ):

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Farketmez. :D :D :D TN savunucularına sallıyorum sonuçta.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Adam 24g2u vs c24g1 yazmış. Konu nereye gidiyor.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Birinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?

Sizin mantığınız= E-sporcu adam TN kullanıyor ben e-sporcu değilim IPS kullanmalıyım ?
dostum 1ms ile 4 ms arasındaki farkı farketmek imkansıza yakın attığım monitörlerde ghostingte pek yok profosyonel de değilim günün sonunda 60hz tn ( tepki süresi bile belli değil) ile 60fps sabit supreme çıktıydım problem olmaz yani almışken renkleri canlı dursun sadece cs oynamayacağım Stalker flnda oynuyorum

war20anty

80+ Bronze
Ama dostum bak şimdi. 1 ms ile 4 ms arasında farkı anlamak imkansız ise herkes neden 1 ms alıyor söyler misiniz ?

dostum 1ms ile 4 ms arasındaki farkı farketmek imkansıza yakın attığım monitörlerde ghostingte pek yok profosyonel de değilim günün sonunda 60hz tn ( tepki süresi bile belli değil) ile 60fps sabit supreme çıktıydım problem olmaz yani almışken renkleri canlı dursun sadece cs oynamayacağım Stalker flnda oynuyorum
Bu arada eğer TN almaz isen sana önerim. VA panel ortasıdır TN ile IPS'in. Hem oyun hem film. Sadece filmde IPS öneririm.

Shopda girer IPS'e.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Ama dostum bak şimdi. 1 ms ile 4 ms arasında farkı anlamak imkansız ise herkes neden 1 ms alıyor söyler misiniz ?

Bu arada eğer TN almaz isen sana önerim. VA panel ortasıdır TN ile IPS'in. Hem oyun hem film. Sadece filmde IPS öneririm.
market stratejisi brom 1ms monitörde çılgınlar gibi ghosting olurken 4mste olamayabilir bu monitörün hareketi nasıl gösterebildiğine bağlı örneğin tüm 4ms monitörlerde aynı değil bazılarında ghosting aşırı fazla iken bazılarında değil

Shopda girer IPS'e.
Dostum 10 yıl öncesinde yaşamıyoruz ips monitörlerde ciddi hızlı tepki sürelerine sahip artık attığım monitör 1ms mrpt 4ms griden griye

Top Bottom