aoc 24g2u vs aoc c24g1

E Sporcular 1 2ms daha erken duymak için ayar yapıyor TN kullanmaları garip mi?
IPS Panel Asus TUF alın arkadaş biraz bilgisiz.
TN kullansınlar zaten ben ona demedim :)
Post automatically merged:

E Sporcular 1 2ms daha erken duymak için ayar yapıyor TN kullanmaları garip mi?
IPS Panel Asus TUF alın arkadaş biraz bilgisiz.
TN'de 1-2 ms daha erken duymak için ayar yapıyor diyorsun IPS panel öneriyorsun.

TN kullansınlar zaten ben ona demedim :)

TN'de 1-2 ms daha erken duymak için ayar yapıyor diyorsun IPS panel öneriyorsun.
Ya hala 1-2ms diyor çıldırmak üzereyim. 1-2ms istersen uzaylı ol göremezsin. 0.001 saniye farkı. 0.001 diyorum şuan 1000 lerce geçti bile ben bunu yazarken.

Reis 1 2 ms ayar yapıyor diyen arkadaş ben değilim.

Tamam o zaman abi e sporcular bir şey bilmiyor. Bence kitleyin artık konu sahibi yazmıyor ):

Adam 24g2u vs c24g1 yazmış. Konu nereye gidiyor.

Birinci planı oyun olan TN panel almalı bence. Yan yana koy ve dene VA ile TN'yi. Kim daha akıcı ?

Sizin mantığınız= E-sporcu adam TN kullanıyor ben e-sporcu değilim IPS kullanmalıyım ?
dostum 1ms ile 4 ms arasındaki farkı farketmek imkansıza yakın attığım monitörlerde ghostingte pek yok profosyonel de değilim günün sonunda 60hz tn ( tepki süresi bile belli değil) ile 60fps sabit supreme çıktıydım problem olmaz yani almışken renkleri canlı dursun sadece cs oynamayacağım Stalker flnda oynuyorum

Ama dostum bak şimdi. 1 ms ile 4 ms arasında farkı anlamak imkansız ise herkes neden 1 ms alıyor söyler misiniz ?

dostum 1ms ile 4 ms arasındaki farkı farketmek imkansıza yakın attığım monitörlerde ghostingte pek yok profosyonel de değilim günün sonunda 60hz tn ( tepki süresi bile belli değil) ile 60fps sabit supreme çıktıydım problem olmaz yani almışken renkleri canlı dursun sadece cs oynamayacağım Stalker flnda oynuyorum
Bu arada eğer TN almaz isen sana önerim. VA panel ortasıdır TN ile IPS'in. Hem oyun hem film. Sadece filmde IPS öneririm.

Shopda girer IPS'e.

Ama dostum bak şimdi. 1 ms ile 4 ms arasında farkı anlamak imkansız ise herkes neden 1 ms alıyor söyler misiniz ?

Bu arada eğer TN almaz isen sana önerim. VA panel ortasıdır TN ile IPS'in. Hem oyun hem film. Sadece filmde IPS öneririm.
market stratejisi brom 1ms monitörde çılgınlar gibi ghosting olurken 4mste olamayabilir bu monitörün hareketi nasıl gösterebildiğine bağlı örneğin tüm 4ms monitörlerde aynı değil bazılarında ghosting aşırı fazla iken bazılarında değil

Shopda girer IPS'e.
Dostum 10 yıl öncesinde yaşamıyoruz ips monitörlerde ciddi hızlı tepki sürelerine sahip artık attığım monitör 1ms mrpt 4ms griden griye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,133
Üyeler
191,036
Son üye
Lupelius
Geri