Neler Yeni

AOC 24G4X Bozuldu?(Hepsiburada)

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Metehan bahar
Kronik sorunun bende olmaması için dua ediyordum. Maalesef ağustos sonunda aldığım monitor bozuldu. Hepsiburadanın kendisi satıyordu iade süreci nasıl işler? Değişim mi olur iade mi olur? Aynı ürünü yollayalım derlerse kabul edeyim mi? O zamanlar 4.5kya aldığım monitorler şuan 5-6k arası. Keşke lenovo r25i alsaydım :( Hepsiburada sıkıntı çıkarır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Polat Bey
Kronik sorunun bende olmaması için dua ediyordum. Maalesef ağustos sonunda aldığım monitor bozuldu. Hepsiburadanın kendisi satıyordu iade süreci nasıl işler? Değişim mi olur iade mi olur? Aynı ürünü yollayalım derlerse kabul edeyim mi? O zamanlar 4.5kya aldığım monitorler şuan 5-6k arası. Keşke lenovo r25i alsaydım :( Hepsiburada sıkıntı çıkarır mı?
İlk servise yollanır ondan sonra da duruma göre değişim olur belki

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Metehan bahar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk servise yollanır ondan sonra da duruma göre değişim olur belki
Bunu iade veya değişim ile yolayacağım sonra yeni aldığım monitorde ölü piksel falan çıkacak birde onu bekleyecem şimdiden daraldım.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konuyu okumamadım göz dahi gezdirmedim ama başlıktaki hepsiburada yazısı ne alaka. 1 ürün için 2 hizmet verilir satın aldığınız yer satar bozulduğunda destek veren yer vardır adı servis tir orasıda yardım eder.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Metehan bahar
Konuyu okumamadım göz dahi gezdirmedim ama başlıktaki hepsiburada yazısı ne alaka. 1 ürün için 2 hizmet verilir satın aldığınız yer satar bozulduğunda destek veren yer vardır adı servis tir orasıda yardım eder.
Konuyu okumamanda sorun var zaten. Benim sorum zaten hepsiburadanın monitörlerde iade politikası. Sıkıntı çıkarırmı süreç nasıl işler. Amazon dışında hiç bir yerden iade yapmadım.
Satın aldığım uygulama hepsiburada,satıcı hepsiburada ne yazmamı bekliyorsun oraya?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Konuyu okumamanda sorun var zaten. Benim sorum zaten hepsiburadanın monitörlerde iade politikası. Sıkıntı çıkarırmı süreç nasıl işler. Amazon dışında hiç bir yerden iade yapmadım.
Satın aldığım uygulama hepsiburada,satıcı hepsiburada ne yazmamı bekliyorsun oraya?
Satın alabilirsin bozulursa servisine yollarsın yaparlar gönderirler. Yapılmayacak bir şey ise kağıt verirler ve ya iban isterler paranı geri yatırırlar.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Servise gidecek. Servis size para iadesi veya üst model ile değişim imkanı sunacak. HB de bunu karşılayacak, İstediğinizi yapabilirsiniz. Ama dikkat edin üst model diye sundukları daima üst model olmaz hatta bayağı alt olabilir. HB'den aldığınız için o an HB'deki yakın üst fiyattaki modelleri öneriyorlar anladığım kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Batuhan
ya ben de yeni aldım aldığım ilk günü test ettim ve beyaz çizgi vardı iade ettim 21 gün bekle diyor trendyol bunun süreci tam olarak nasıl? taksidi ödeyim mi yeni mi sipariş edeyim? kaldık öyle monitörsüz

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Metehan bahar
Servise gidecek. Servis size para iadesi veya üst model ile değişim imkanı sunacak. HB de bunu karşılayacak, İstediğinizi yapabilirsiniz. Ama dikkat edin üst model diye sundukları daima üst model olmaz hatta bayağı alt olabilir. HB'den aldığınız için o an HB'deki yakın üst fiyattaki modelleri öneriyorlar anladığım kadarıyla.
Teşekkürler. O gün yine konusunu açarım. Keşke 1 haftada halledilse ama min 15 gün sürer sanırım.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
Direkt servisine yolla. Arkadaşım daha yeni AOC'un şuanda satılmayan 144hz 1ms 24" modelini garantisinin bitmesine 1 ay kala yolladı. Donanımsal bir arıza vardı monitörde ve AOC yetkili servisi değişim onayı verdiğini ancak ellerinde aynı modelden bulunmadığından denk bir ürünle değiştireceğini söyledi. Denk dediği ürün ise 240Hz 0.5MS 27" bir model.
Stoklarda varsa muhtemelen birebir değişim yaparlar. Hepsiburada sadece ürün yanlış yada direkt kırık vs. geldiyse iade alır ancak ürün geldiğinde sağlam ve sonradan bozulduysa iade alacaklarını hiç sanmıyorum. O yüzden en iyisi AOC yetkili servisine yollayın derdinizi açıklayıp garanti kapsamında değişim talep ettiğinizi belirtin. Eğer Aoc dan yana güveniniz kırıldıysa gelen sıfır monitörü direkt 2. el sitelerine 300-500TL ucuzuna sıfır olarak koyun satın başka bir marka alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,602
Üyeler
162,715
Son üye
emojio
Top Bottom