AOC 24GU2 vs LG 24GN650-B

Cankmkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
AOC 24GU2

LG 23.8'' 24GN650-B​

LGde HDR var diye biliyorum siz olsanız hangisini alırsınız veya hangisi daha iyi lütfen fiyat olarak değerlendirmeyin özellik olarak hangisi alınmalı

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
24g2u

LG sanırım daha yeni.Tasarımı daha şık.Teknik olarak gördüğüm kadarıyla Freesync premium,HDR,ve parlaklığı 300cd(50cd daha fazla).Ki itopyada fiyatı 200 TL daha uygun.Ben yönümü kesinlikle LG'den yana kullanırdım.

LG sanırım daha yeni.Tasarımı daha şık.Teknik olarak gördüğüm kadarıyla Freesync premium,HDR,ve parlaklığı 300cd(50cd daha fazla).Ki itopyada fiyatı 200 TL daha uygun.Ben yönümü kesinlikle LG'den yana kullanırdım.
lg en dipteyken sağa sola veya hiçbirşey dönmüyor bunu araştırın

lg en dipteyken sağa sola veya hiçbirşey dönmüyor bunu araştırın
Onun dışında bir eksi yönü var mı bilmiyorum.Ona rağmen her türlü daha üstün duruyor benim gözümde,ki o bile bence dezavantaj sayılmaz.

Onun dışında bir eksi yönü var mı bilmiyorum.Ona rağmen her türlü daha üstün duruyor benim gözümde,ki o bile bence dezavantaj sayılmaz.
kankacım tasarıma bakarak güzel hoş en iyisi bu dersen yanılırsın tasarım alman için yapılmış bir şey zatenkonstrat ayarları renk oranı hepsine bakman lazım

kankacım tasarıma bakarak güzel hoş en iyisi bu dersen yanılırsın tasarım alman için yapılmış bir şey zatenkonstrat ayarları renk oranı hepsine bakman lazım
Dikkatli okursan sana daha iyi teknik özelliklerinden ve fiyat avantajından bahsetmişim önce oku sonra anla :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,336
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri