Cankmkn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
çoğu özelliğini üst sınıf modellerine saklıyor aoc daha iyiSebebinide açıklayabilir misin mesela neden lg değil
Bildiğim güvenilir bir marka o yüzden.Şikayet görmedim çok fazla hakkında.Sebebinide açıklayabilir misin mesela neden lg değil
lg en dipteyken sağa sola veya hiçbirşey dönmüyor bunu araştırınLG sanırım daha yeni.Tasarımı daha şık.Teknik olarak gördüğüm kadarıyla Freesync premium,HDR,ve parlaklığı 300cd(50cd daha fazla).Ki itopyada fiyatı 200 TL daha uygun.Ben yönümü kesinlikle LG'den yana kullanırdım.
Onun dışında bir eksi yönü var mı bilmiyorum.Ona rağmen her türlü daha üstün duruyor benim gözümde,ki o bile bence dezavantaj sayılmaz.lg en dipteyken sağa sola veya hiçbirşey dönmüyor bunu araştırın
kankacım tasarıma bakarak güzel hoş en iyisi bu dersen yanılırsın tasarım alman için yapılmış bir şey zatenkonstrat ayarları renk oranı hepsine bakman lazımOnun dışında bir eksi yönü var mı bilmiyorum.Ona rağmen her türlü daha üstün duruyor benim gözümde,ki o bile bence dezavantaj sayılmaz.
kankacım tasarıma bakarak güzel hoş en iyisi bu dersen yanılırsın tasarım alman için yapılmış bir şey zatenkonstrat ayarları renk oranı hepsine bakman lazım
Dikkatli okursan sana daha iyi teknik özelliklerinden ve fiyat avantajından bahsetmişim önce oku sonra anlaLG sanırım daha yeni.Tasarımı daha şık.Teknik olarak gördüğüm kadarıyla Freesync premium,HDR,ve parlaklığı 300cd(50cd daha fazla).Ki itopyada fiyatı 200 TL daha uygun.Ben yönümü kesinlikle LG'den yana kullanırdım.
Tecrübeyle sabit yandan bakimca ekranda sararma oluyor. Kötü şans. Olmasa bu LG alacakdimOnun dışında bir eksi yönü var mı bilmiyorum.Ona rağmen her türlü daha üstün duruyor benim gözümde,ki o bile bence dezavantaj sayılmaz.
Ben BenQ EX2510 aldım ve hayatımda aldığım en iyi karardıTecrübeyle sabit yandan bakimca ekranda sararma oluyor. Kötü şans. Olmasa bu LG alacakdim