Neler Yeni

Aoc 27" C27G2ZE Bu fiyata alınır mı ?

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Bütçe
6705

Aoc 27" C27G2ZE modelini almayı düşünüyorum deneyimledim gayet tatmin oldum ve memnun kaldım fiyatına değer bı monitör mü? Eğer değmez diyorsanız aynı özelliklere sahip kesinlikle IPS olmayıp curved olan bı ekran tercihim olucak. Onerebileceğiniz monitörlere açığım.​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım var mı ? Stok bitme ihtimali var yardımcı olursanız çok seviniiirriiimm

TahinPekmez

80+ Silver
sistemin nedir
1080p de yüksek fps alabilecek misin? 200 üstü

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber

Aoc 27" C27G2ZE modelini almayı düşünüyorum deneyimledim gayet tatmin oldum ve memnun kaldım fiyatına değer bı monitör mü? Eğer değmez diyorsanız aynı özelliklere sahip kesinlikle IPS olmayıp curved olan bı ekran tercihim olucak. Onerebileceğiniz monitörlere açığım.​

Yardım var mı ? Stok bitme ihtimali var yardımcı olursanız çok seviniiirriiimm
24 inç 1080p IPS bir monitör daha iyi olabilir

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
csgo ve valorant için ise tamam ama birde 27 inch her oyunu ultra da oynamak zorundasın büyük ekran. bence değmez o paraya. hiç gerek yok
Hocam aslında pubg rocket valorant csgo için. Gecikme yaşadığım 23.8 inç monitörde rockette klavyede gecikme yaşatıyordu bilgisayarı değiştirdim ama hala o monitörde sıkıntıyı yaşamıştım ama bu monitörde çok rahattım gecikme vesaire yoktu o yüzden tercihim bundan yana

IPS panel ışık sızmasından çok rahatsızım tercihim değil

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hmm anladım bende de VA var zaten ama daha kullanamadım bile sistemi kuramadığımdan
Lenovo g2420 vardı rezil etti beni hayvan gibi ışık sızması vardı tuketici hakem heyetine verdim Lenovo teknik servisi normal demişti bu yüzden hakem heyetine vermiştim bilirkisi bişi bulamamış red yedim sattım ikinci el

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
Lenovo g2420 vardı rezil etti beni hayvan gibi ışık sızması vardı tuketici hakem heyetine verdim Lenovo teknik servisi normal demişti bu yüzden hakem heyetine vermiştim bilirkisi bişi bulamamış red yedim sattım ikinci el
valla mutlu oldum VA aldığıma üzülüyodum ben

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
valla mutlu oldum VA aldığıma üzülüyodum ben
Bakalım hocam bende konuda bahsettiğim ürünü almayı düşünüyorum fiyatına daha iyi aynı özellikte varsa biri atar diye umutlaniyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ilber
Bakalım hocam bende konuda bahsettiğim ürünü almayı düşünüyorum fiyatına daha iyi aynı özellikte varsa biri atar diye umutlaniyordum
yani bence gayet güzel aoc de bildiğim kadarıyla çok da kötü bir marka da değil 27inçe de okeyseniz alınabilir

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
yani bence gayet güzel aoc de bildiğim kadarıyla çok da kötü bir marka da değil 27inçe de okeyseniz alınabilir
Okeyim hocam deneyimledim net kafede 60 saatim vardır rahat bu monitörlerle

Teşekkür ederim Güzel bı sohbet oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,893
Üyeler
167,568
Son üye
AKDAG
Top Bottom