AOC C24G1 2 senelik kullanım !

funnymanager

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186

AOC C24G1​

Monitörü 2 senedir kullanıyorum daha iyisini alma fırsatım olmadı, ama ghostingi sayfada gezerken bile hissediyorum. Klavyeyi monitörün altına çekemiyordum ayakları yüzünden bende ayaklarını arkaya gelecek şekilde modifiye ettim, tabi monitör öne doğru düşmeye kalkışınca ayaklarına birer damla yapıştırıcı vurdum şuan klavyeyi altına girecek şekilde kullanabiliyorum, Malzeme kaliteli ışık sızması normal olarak var VA panelde. Tavsiye eder miyim ? çok uygun değilse HAYIR. Ghosting bariz belli oluyor.

2. Monitör olarak alıp ana monitörüme çevirdim, soldaki monitör ana monitörümdü ama gerçekten bu kadar kalitesiz bir ürün olduğunu bilsem yanından geçmezdim, Viewsonic'ten sonra bayağı kötü geldi iki monitör arasında gezerken ghosting aşırı fark ediliyor Aoc'da ayrıca eski fiyatında olsaydı alınabilir derdim ama şu anki fiyatı için aşırı kötü bir ürün.

Sol Monitör
Sağ Monitör

20220212_234428.jpg

2. Monitör olarak alıp ana monitörüme çevirdim, soldaki monitör ana monitörümdü ama gerçekten bu kadar kalitesiz bir ürün olduğunu bilsem yanından geçmezdim, Viewsonic'ten sonra bayağı kötü geldi iki monitör arasında gezerken ghosting aşırı fark ediliyor Aoc'da ayrıca eski fiyatında olsaydı alınabilir derdim ama şu anki fiyatı için aşırı kötü bir ürün.

Bu zamana kadar bir şey öğrendim sponsorlu ürün almıyacaksın, bak aç şuan bu monitörün incelemelerini kimse ghosting den felan bahsetmez, kimse ışık sızmasından bahsetmez, 10dk lık incelemenin 5i 1ms diye geçer geri kalan 5i pivot özelliği fullhd 1920x1080 diye geçer e bilmeyenede tatlı gelir alırız. Yok bilmem freesync 1ms 1920x1080p 8bit pivot Va panel 16.7 Milyon renk.
Hani oyuncu değil film monitörü desen bu kez karanlık yerlerde ışık sızması var yani film monitörüde değil oyun monitörüde. Şuan dediğin gibi fiyatları baya pahalı alınmaz. Eski fiyattan olmasa tavsiye etmem ben 1500₺ civarı almıştım incehesaptan.
| Monitör alırken ilk olarak ghosting e bakarım artık.

Bu zamana kadar bir şey öğrendim sponsorlu ürün almıyacaksın, bak aç şuan bu monitörün incelemelerini kimse ghosting den felan bahsetmez, kimse ışık sızmasından bahsetmez, 10dk lık incelemenin 5i 1ms diye geçer geri kalan 5i pivot özelliği fullhd 1920x1080 diye geçer e bilmeyenede tatlı gelir alırız. Yok bilmem freesync 1ms 1920x1080p 8bit pivot Va panel 16.7 Milyon renk.
Hani oyuncu değil film monitörü desen bu kez karanlık yerlerde ışık sızması var yani film monitörüde değil oyun monitörüde. Şuan dediğin gibi fiyatları baya pahalı alınmaz. Eski fiyattan olmasa tavsiye etmem ben 1500₺ civarı almıştım incehesaptan.
Kaliteliler pahalı tutuluyor ucuzlarda pahalı şekilde yutturuluyor influcer dahil reklam ile satılıyor yoksa alan olmaz bizde bütçeye göre öneriyoruz elimde aoc 27 var ips 1500 liraya almıştım temmuzda değeri oydu 2300 aşağı yoktu hileyi görün genelde sorunlu olur bildiğim için geldi geri gönderdim yenisi gelmedi tekrar gönderdim yenisi yollanda bakalım o problemli monitöru kime yutturacaklar

4 Ay önce 1399 gibi bir fiyata itopya'dan aldım, dediğin gibi sponsorlu ürün alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,357
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri