Darkseed32
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 193
Alınır mı?
Aynen knka
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Alınır mı?Başlığa link bırak mı? nE?
Aynen knka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır mı?
Bro neden mesela 165hz curved ve usb portların yerine bunu seçsin onuda söylermisin.MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
250 TL Daha düşük 144hz-165hz farkı yok ve msi daha kaliteli bir marka aoc da çok ölü piksel sorunu yaşayana denk geldim ayrıca kendim de kullandığım için önerdim. buda şimdi kontrol ettiğim konu:https://donanimarsivi.com/forum/konu/aoc-kirmizi-renkte-oelue-pikselmi-var.203433/Bro neden mesela 165hz curved ve usb portların yerine bunu seçsin onuda söylermisin.
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Bende dün msi monitörü sipariş ettim inş guzeldirMSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full Fiyatı
MSI Optix G24C4 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com