Neler Yeni

AOÇ G2590PX oyun için alıyorum daha çok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan
Bütçe
1500
aoc G2590PX 1ms 144hz TN panel olan bu monitörü önerir misiniz? arkadaşlar bütçem 1500 TL dir yorumlarınızı ve de önerilerinizi merak ediyorum

PROS(!)

80+
Bakıyorum milletin eline en iyi cevaplar..
Diyorum benim neden yok..
Kızmana gerek yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de @PROS(!) Ben sadece bu konuda istedim. İmzasına bile yazanlar var eğer kızıyorsan onlardan başla bence.

Tmm knk atarlanma imzasına yazan gelirse söverim bile imzaya yazmak nebiçim işmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan
Eski monitörüm.
Önermem.
VA ya da IPS panel bakın.
Sadece CS tarzı oynarsanız alın geçin.
Konuyu hortlatmak gibi olmasın da kardeşim bir şey soracağım aoc G2590PX 1ms 144hz TN panel alsam o kadar kötümü bunu alma sebebim elimin altında olması hani bir sıkıntı olduğu zaman direk aldığım kişi ile yardımcı olabilecek kişi sıfır ürün bunuda belirtmek istiyorum arada film falan izleyip daha çok oyun oynayacağım film izlerken o kadar mı zevksiz olur

T.P.G.

80+ Titanium
Konuyu hortlatmak gibi olmasın da kardeşim bir şey soracağım aoc G2590PX 1ms 144hz TN panel alsam o kadar kötümü bunu alma sebebim elimin altında olması hani bir sıkıntı olduğu zaman direk aldığım kişi ile yardımcı olabilecek kişi sıfır ürün bunuda belirtmek istiyorum arada film falan izleyip daha çok oyun oynayacağım film izlerken o kadar mı zevksiz olur
Yani VA ya da IPS panel varken mantıklı değil. Aşırı zevksiz denemez ama diğerlerine bakan daha TN panele bakmak istemiyor.

xg2405 aldım ilk başta ölü piksel çıktı değiştirdiler sağolsun 2.de sıkışmış piksel vardı o da 1 gün boyunca kullandım kendiliğinden geçti şuan sorunsuz ölü pikselsiz monitör ben çok beğendim ve viewsonicin hizmet kalitesinide beğendim viewsonice mail attım bir adet display port kablosu gönderecekler ücretsiz bir şekilde piyasada 120-150 lira civarı bu kablolar

Bu arada viewsonic xg2405 alıp dp çıkmayan varsa viewsonic Türkiye mail atıp ücretsiz bir şekilde dp isteyebilir gönderiyorlar faturanın nüshasını atarsanız

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
xg2405 aldım ilk başta ölü piksel çıktı değiştirdiler sağolsun 2.de sıkışmış piksel vardı o da 1 gün boyunca kullandım kendiliğinden geçti şuan sorunsuz ölü pikselsiz monitör ben çok beğendim ve viewsonicin hizmet kalitesinide beğendim viewsonice mail attım bir adet display port kablosu gönderecekler ücretsiz bir şekilde piyasada 120-150 lira civarı bu kablolar

Bu arada viewsonic xg2405 alıp dp çıkmayan varsa viewsonic Türkiye mail atıp ücretsiz bir şekilde dp isteyebilir gönderiyorlar faturanın nüshasını atarsanız
Hocam sitelerindeki destek kısmından mı mail attınız? Eğer değilse mail adresini paylaşabilir misiniz?

Top Bottom