Neler Yeni

Aoh3 Forumuna katılamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Katılırken her dediklerini yaptım. güçlü bir şifre oluşturdum nickname girdim falan. sonra e posta doğrulaması istedi. defalarca e posta kutumu ve e postamı siteye doğru düzgün girip girmediğimi kontrol ettim. yine olmadı. bu lukasz jakowski ne cenabet adamsa artık, ne oyunu doğru düzgün çalışıyor ne de forumu. tam falakaya yatırmalık

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
berkay türküm
Katılırken her dediklerini yaptım. güçlü bir şifre oluşturdum nickname girdim falan. sonra e posta doğrulaması istedi. defalarca e posta kutumu ve e postamı siteye doğru düzgün girip girmediğimi kontrol ettim. yine olmadı. bu lukasz jakowski ne cenabet adamsa artık, ne oyunu doğru düzgün çalışıyor ne de forumu. tam falakaya yatırmalık
aoh 3 oynanmaz be hacı hadi diyelim oynadın bu kadar kolay bir oyunun formunda napcan

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aoh 3 oynanmaz be hacı hadi diyelim oynadın bu kadar kolay bir oyunun formunda napcan
bu lukasz denen eleman aoh2 de güzel bir diplomasi eklemişti ama aoh3 te ticaret bile yapamıyorsun. bunu hunharca eleştirecektim. ayrıca aoh3 te 100 saatim ve aoh2 de 400+ saatim var bu şimdi mi söylenir

Top Bottom