Prime777
80+ Bronze
Dahası
Selamünaleyküm, aradığımız zaman kimlikte fotoğraf şartmış ve öyle dediler, biraz geç öğrendik ve adliyeye gidince de yeni cekilen biyometrik fotografi verince ve imza atinca gecici kimlik verdiler ve eski kimligi aldilar. Sinava girerken gecici seklinde, yani duz kimlik yerine kagit gibi olmasindan dolayi problem olur mu acaba? Aciklamalar kisminda T.C. gecici kimlik belgesi ile de alinabilecegi yaziyor, ancak burasi Osmaniye.
Bir de aciklamalar 2. kisim ise "fotografli sinav giris belgesi ve gecerli kimlik belgesi yaninda olmayan adaylar sinava alinmayacaktir." yani simdi gecici aldik diye onunla cakismasin? Bu sene Online yerine boyle yaptilar diye ilk defa yuz yuze AÖL sinavina giriyorum, ondan bilmiyorum.
Bir de aciklamalar 2. kisim ise "fotografli sinav giris belgesi ve gecerli kimlik belgesi yaninda olmayan adaylar sinava alinmayacaktir." yani simdi gecici aldik diye onunla cakismasin? Bu sene Online yerine boyle yaptilar diye ilk defa yuz yuze AÖL sinavina giriyorum, ondan bilmiyorum.