Neler Yeni

aorus m2, g203 , deathadder hangisini almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa Çınar
Bütçe
500
500 tl bütçem var arkadaşlar aorus m2 kullanmaktayım 3 yıldır kullanıyorum ama son zamanlarda ufak sorunlarla karşılaşmaya başladım artık değiştirmek istiyorum, kendi kullandığımın kalitesini bildiğim için tekrar onu almak istedim ama deathadder ve logitechin yapıları daha cezbedici, hangisini almam benim için daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
500 TL bütçem var arkadaşlar aorus m2 kullanmaktayım 3 yıldır kullanıyorum ama son zamanlarda ufak sorunlarla karşılaşmaya başladım artık değiştirmek istiyorum, kendi kullandığımın kalitesini bildiğim için tekrar onu almak istedim ama deathadder ve logitechin yapıları daha cezbedici, hangisini almam benim için daha iyi olur
Hiçbiri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Elin büyük ise net olarak Deathadder.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Doğru ama deathadder kronik sorunlu bir mouse. Bir zaman sonra mouse scroll'u bozuluyor bence alınmaz.

Deathadder essential kullandım 2 yıl şimdide kardeşim kullanıyor sorunsuz. Bende bi kaç aydır Deathadder V2 hyperspeed x mi ne ise uzun isimli arkadaşı kullanıyorum sıkıntı yok. Dediğini ilkkez duydum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Deathadder essential kullandım 2 yıl şimdide kardeşim kullanıyor sorunsuz. Bende bi kaç aydır Deathadder V2 hyperspeed x mi ne ise uzun isimli arkadaşı kullanıyorum sıkıntı yok. Dediğini ilkkez duydum.
Hocam sizin dediğiniz farklı model , normal Razer DeathAdder Essential ben bundan bahsediyorum v2 modeli güzel ama essential kronik sorunlu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam sizin dediğiniz farklı model , normal Razer DeathAdder Essential ben bundan bahsediyorum v2 modeli güzel ama essential kronik sorunlu

Essential dan bahsettim ya 2 yılda onu kullandım diye :D.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Essential dan bahsettim ya 2 yılda onu kullandım diye :D.
6-7 Tane arkadaşımda var hocam hepsinin scrollu bozuk bende 1.5 yıl kullandım bendekide bozulmuştu demek size sorunsuzu denk gelmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa Çınar
Hocam yanıtlarınız için teşekkür ederim, hem n11 üzerinde indirim kuponum bulunmasından hem kendi mousem indirimde olduğundan aorus m2 almak istedim tekrardan, diğer mouselerin de kalitesinden şüphe edilmez tabii ama bildiğim ürünü almak istedim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Hocam yanıtlarınız için teşekkür ederim, hem n11 üzerinde indirim kuponum bulunmasından hem kendi mousem indirimde olduğundan aorus m2 almak istedim tekrardan, diğer mouselerin de kalitesinden şüphe edilmez tabii ama bildiğim ürünü almak istedim.
Hayırlı olsun.

Top Bottom