Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,783
Bu iki üründen sizce hangisi yoksa bu fiyat'a daha iyisi var mıdır ? Birde anakartım 3600 overclock'u destekliyor normal 3600 alsam sıkıntı yaşar mıyım ?
Anakart ve işlemci nedir?
Bu iki üründen sizce hangisi yoksa bu fiyat'a daha iyisi var mıdır ? Birde anakartım 3600 overclock'u destekliyor normal 3600 alsam sıkıntı yaşar mıyım ?
B450M S2H,R5 3500XAnakart ve işlemci nedir?
B450M S2H,R5 3500X
VATAN'a üyeyim ama ekstra kart gerekiyor mu yoksa yine bu fiyattan alabilir miyim ?GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sanırım evet vatan kart olması lazım bakımda pahalı oluyor başka bakayım.VATAN'a üyeyim ama ekstra kart gerekiyor mu yoksa yine bu fiyattan alabilir miyim ?
Sepette aynı fiyat dedi ama bir bakıyorum şuan ödemede umarım aynıdır.Sanırım evet vatan kart olması lazım bakımda pahalı oluyor başka bakayım.
Hocam ödeme kısmında yine 2500 diyor sizce sıkıntı çıkar mı yani 3000 çeker mi acaba ?Sanırım evet vatan kart olması lazım bakımda pahalı oluyor başka bakayım.
Bende sepete ekleyince 2.974 TL diyor sen vatana üye olduğun için olabilir 2500 TL yazıyorsa öyledir hocam.Sepette aynı fiyat dedi ama bir bakıyorum şuan ödemede umarım aynıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ödeme kısmında yine 2500 diyor sizce sıkıntı çıkar mı yani 3000 çeker mi acaba ?
Anladım hocam çok teşşekürler öneriniz için çok yardımcı oldunuzBende sepete ekleyince 2.974 TL diyor sen vatana üye olduğun için olabilir 2500 TL yazıyorsa öyledir hocam.