Neler Yeni

Apacer SSD düşük yazma hızları

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Gördüğünüz gibi Yazma hızlarında büyük kayıp var 1 ay önce aldım her hafta test yapıyordum 560/550 idi hızları bugün sıkıntı çıktı Malwarebytes ile tarattım Sata girişlerini kontrol ettim düzelmiyor kronik sorunu ortaya çıktı m.2 ssd alıcağım para biriktirip.
apacerssd.PNG
ssdapacersorun.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

@baltazar

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Bu kronik sorun demek değil, bir çok kişi de çıkmamış sadece sende olmuş olabilir. Tavsiyem garantiye yollaman olur.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gördüğünüz gibi Yazma hızlarında büyük kayıp var 1 ay önce aldım her hafta test yapıyordum 560/550 idi hızları bugün sıkıntı çıktı Malwarebytes ile tarattım Sata girişlerini kontrol ettim düzelmiyor kronik sorunu ortaya çıktı m.2 ssd alıcağım para biriktirip.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sen bir sorun yaşadın diye ürün kronik sorunlu falan olmuyor.
Birden fazla uygulamayı aynı anda açma, arkadaki gereksiz her şeyi kapat.
Gereksiz kullanmadığın birkaç şeyi sil yani depolama alanı aç, tekrar test yap.
Hâlâ devam ediyorsa geri gönderirsin, sıkıntı var.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Oha yazma hızı aşırı düşmüş.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oğuzhan sorun yaşıyorsa kronik sorunludur. (!)

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Belkide tek bende yoktur? bir ara sorun yaşayan görmüştüm tek sende sorun var diyorlardı.
Arada sırada çürük yumurta çıkıyodur a400 de öyle her ssd sinde sorun olmuyo diye biliyorum

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Geri gönderme ihtimalim yok, kutusu kayıp, garanti belgesi kayıp arkada hiçbirşey açık değil biraz boşaltıp deniyeceğim

Geri gönderme ihtimalim yok, kutusu kayıp, garanti belgesi kayıp arkada hiçbirşey açık değil biraz boşaltıp deniyeceğim
Ve programlar sıcaklığını ölçemiyor SSD'nin.

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Bende de var 120GB modeli ve 1 aydır bilgisayar günde 12 saat açık olmasına ragmen bir şey olmadı. Yine test edeceğim ama.
Bu arada 1 aydır dedim de aktif yoğun kullanımı bir 20 gün falandır yani. Bir de ben Linux ortamında kullanıyorum.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
@keremcnsz24 SSD'de firmware varmıdır ? GTA 5 yükledim yaklaşık 4 gün önce Epic Games'den ve Arada Sırada SSD yazma hızı 510 olup iniyordu 0'a indirirken büyük ihtimal SSD'im sorunlu belli bir doluluğu geçince sorunu ortaya çıktı ve normalde 220 MB yaparken 4K da 250 yapıyor sıra dışı epicden tekrar deniyeceğim.

Bu kronik sorun demek değil, bir çok kişi de çıkmamış sadece sende olmuş olabilir. Tavsiyem garantiye yollaman olur.
Ne yapabilirim ? SSD'im harddiskmi oldu şimdi çöpmü oldu ?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Abi forum yerlileri, halkımız, uga uga amma uç noktalarda yaşıyorsunuz bu zevkiniz falan mı? Ben A400 için sizin söyledikleriniz söylediğimde herkes sen bilmiyon bir sende yok vs. Derdi şimdi bu arkadaş kronik var diyor (katılıp katılmadığım hakkında bir şey demiyorum) adama bir sende var diyorsunuz ilahi böyle şeyleri görünce cidden gülesim geliyor.

Top Bottom