Neler Yeni

Apacer SSD düşük yazma hızları

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
@keremcnsz24 SSD'de firmware varmıdır ? GTA 5 yükledim yaklaşık 4 gün önce Epic Games'den ve Arada Sırada SSD yazma hızı 510 olup iniyordu 0'a indirirken büyük ihtimal SSD'im sorunlu belli bir doluluğu geçince sorunu ortaya çıktı ve normalde 220 MB yaparken 4K da 250 yapıyor sıra dışı epicden tekrar deniyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapabilirim ? SSD'im harddiskmi oldu şimdi çöpmü oldu ?
Valla muhtemelen HDD oldu.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Abi forum yerlileri, halkımız, uga uga amma uç noktalarda yaşıyorsunuz bu zevkiniz falan mı? Ben A400 için sizin söyledikleriniz söylediğimde herkes sen bilmiyon bir sende yok vs. Derdi şimdi bu arkadaş kronik var diyor (katılıp katılmadığım hakkında bir şey demiyorum) adama bir sende var diyorsunuz ilahi böyle şeyleri görünce cidden gülesim geliyor.
Gerçekten haklısın, Çoğu kronik sorunlu SSD'de belli bir doluluk oranını geçince çıkıyordu sorunu büyük ihtimal Apacer'da bunlardan birtanesi GTA 5 yükleyince o bilinmeyen % doldu ve kronik sorunu ortaya çıktı silebildiğim kadar dosya sildim 47.5 GB boş yer var deniyeceğim şimdi.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Gerçekten haklısın, Çoğu kronik sorunlu SSD'de belli bir doluluk oranını geçince çıkıyordu sorunu büyük ihtimal Apacer'da bunlardan birtanesi GTA 5 yükleyince o bilinmeyen % doldu ve kronik sorunu ortaya çıktı silebildiğim kadar dosya sildim 47.5 GB boş yer var deniyeceğim şimdi.
Bilemiyorum beni bağlamıyor zaten sadece bu iki uç noktayı nasıl birlikte yaşıyorlar kavramış değilim.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bilemiyorum beni bağlamıyor zaten sadece bu iki uç noktayı nasıl birlikte yaşıyorlar kavramış değilim.
4K'da daha fazla performans alması şaşırtıcı. içten içe ağlıyorum gibi bir şey param boşa gitti.
hahwa.PNG

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
@keremcnsz24 SSD'de firmware varmıdır ? GTA 5 yükledim yaklaşık 4 gün önce Epic Games'den ve Arada Sırada SSD yazma hızı 510 olup iniyordu 0'a indirirken büyük ihtimal SSD'im sorunlu belli bir doluluğu geçince sorunu ortaya çıktı ve normalde 220 MB yaparken 4K da 250 yapıyor sıra dışı epicden tekrar deniyeceğim.
Sürekli 500 MB hız vermemesi gayet normal, yüksek boyutlu dosya aktarımlarında hızı düşer.
Yaklaşık 100-200 MB/s'ye kadar düşmesi normal, bir sıkıntı yok bunda.
Crystal Disk Mark değerleriniz hâlâ aynı mı?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
GTA 5 yükledim yaklaşık 4 gün önce Epic Games'den ve Arada Sırada SSD yazma hızı 510 olup iniyordu 0'a indirirken büyük ihtimal SSD'im sorunlu belli bir doluluğu geçince sorunu ortaya çıktı ve normalde 220 MB yaparken 4K da 250 yapıyor sıra dışı epicden tekrar deniyeceğim.
o 0 a düşüp geri çıkma olayı sanırım epic in sorunu o sorunu bende dahil yaşayan çok kişi gördüm birde ssd nin doluluk oranı yüzünden de hızlar düşmüş olabilir hemen kronik sorunlu demek doğru değil ben şuana kadar ilk defa sende gördüm mesela böyle bir sorunu oda dediğim gibi büyük ihtimalle doluluktan dolayı olabilir ama emin değilim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Sürekli 500 MB hız vermemesi gayet normal, yüksek boyutlu dosya aktarımlarında hızı düşer.
Yaklaşık 100-200 MB/s'ye kadar düşmesi normal, bir sıkıntı yok bunda.
Crystal Disk Mark değerleriniz hâlâ aynı mı?
Evet hiç değişmiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,549
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar neden her sorun gördüğünüz şeye kronik yazıyorsunuz? Kronik olan tek şey bu durum.

Top Bottom