HSNCKMN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 47
- İsim
- Hasan Çekmen
Ajazz 159 Pro kullanıcısı olarak en çok rahatsız olduğum konu, DPI değiştirme tuşunun mouse'un altında olmasıydı. Farklı oyunlarda DPI değiştirmek için sürekli uygulamaya girmek zorunda kalıyordum. Neyse ki DPI tuşunun yerini değiştirmeyi keşfettim.
Bu yöntemi bilenleriniz olabilir, ancak henüz farkında olmayanlar için paylaşmak istedim.
*Fotoğraf ekledim.*
### DPI Tuşu Yer Değiştirme Adımları:
1. İlk olarak, mouse’un uygulamasını açın.
2. Uygulamanın ana ekranında, **4 numaralı tuşa** tıklayın.
3. Açılan menüden aşağıdaki "Media" bölümüne gidin ve "DPI+" seçeneğini işaretleyin.
4. Sağ tarafta yer alan *"Current Key Function"* kutucuğundaki "Confirm" tuşuna tıklayın.
5. DPI azaltmak için ise benzer şekilde "DPI-" seçeneğini seçip, bu işlemleri **5 numaralı tuşa** uygulayın.
Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık DPI ayarlarınızı kolaylıkla değiştirebilirsiniz.
İyi oyunlar!
Bu yöntemi bilenleriniz olabilir, ancak henüz farkında olmayanlar için paylaşmak istedim.
*Fotoğraf ekledim.*
### DPI Tuşu Yer Değiştirme Adımları:
1. İlk olarak, mouse’un uygulamasını açın.
2. Uygulamanın ana ekranında, **4 numaralı tuşa** tıklayın.
3. Açılan menüden aşağıdaki "Media" bölümüne gidin ve "DPI+" seçeneğini işaretleyin.
4. Sağ tarafta yer alan *"Current Key Function"* kutucuğundaki "Confirm" tuşuna tıklayın.
5. DPI azaltmak için ise benzer şekilde "DPI-" seçeneğini seçip, bu işlemleri **5 numaralı tuşa** uygulayın.
Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık DPI ayarlarınızı kolaylıkla değiştirebilirsiniz.
İyi oyunlar!
Ekler
Son düzenleme: