firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
3 gece sal işte ben de artık geceleri indirme yapıyorm pc açık bırakıp coronam pozitif olduğu için evdeyim zaten günlük pc ihtiyacım oluyor sabahtan akşama kadar pc de olduğum için
30 saate yakın olacak basit Matematik yapalım. 10GB dosya 600kb ile 5 saat ile 6 saat arasında iner arada paket kaybıyla 5.30 ile çarpalım 28 saati bulacaktır iyi günler.
Buradan istediğin oyunun ne kadar sürede ineceğini hesaplayabilirsin.
![]()
Download Time Calculator - Calculate Download time
downloadtimecalculator.com
Peki apex ve gta v harici önerdiğiniz oyunlar var mı oyun arıyorumknk benden sana tavsiye gece yatarken indirmeyi başlat sabah durdur akşam yatarken yine indirmeye devam et bu döngü ile 4 5 gecede iner
3 gece sal işte ben de artık geceleri indirme yapıyorm PC açık bırakıp coronam pozitif olduğu için evdeyim zaten günlük PC ihtiyacım oluyor sabahtan akşama kadar PC de olduğum için
knk eğer bütçe sorunun yoksa star wars jedi fallen order iyi life is strange iyi minecraft olabilir gamepad in varsa party animals olabilirPeki apex ve gta v harici önerdiğiniz oyunlar var mı oyun arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Destiny 2 var fakat bende oyunu tam anlamadım 2 sene boyunca oyunu hep oynamaya çalıştım oynadım da fakat oyunda hiçbir türlü hikaye modu nasıl açılıyor öğrenemedim hep online oynadım oda sarıyorduPeki apex ve gta v harici önerdiğiniz oyunlar var mı oyun arıyorum
Tam olarak ne tür bir oyunDestiny 2 var fakat bende oyunu tam anlamadım 2 sene boyunca oyunu hep oynamaya çalıştım oynadım da fakat oyunda hiçbir türlü hikaye modu nasıl açılıyor öğrenemedim hep online oynadım oda sarıyordu
işte bende onu anlamadım hem online hem hikaye karışık birazTam olarak ne tür bir oyun
Oyun çeşitleri hakkında pek bilgim yok, klasik bilindik oyunları yazabilirim.Peki apex ve gta v harici önerdiğiniz oyunlar var mı oyun arıyorum
Cities SkylinePeki apex ve gta v harici önerdiğiniz oyunlar var mı oyun arıyorum
Şu watch dogs 2 yi keske bedavayken alsaydımOyun çeşitleri hakkında pek bilgim yok, klasik bilindik oyunları yazabilirim.
BF 1-5, RDR2, Metro Exodus, Forza Horizon 4, PUBG, Assasins Creed Origins, Just Cause 4, Watch Dogs 2.
Cities Skyline
Transport Fever
Dying Light
Resident Evil 7:Biohazard
Uygunsalar...