Neler Yeni

Öneri Apex Legends Oynanır mı?

freygasm

80+ Gold
Ranked dediğin Battle Royale Ranked mı yoksa ölüm maçı gibi bir şey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de oyunda karakterlerden vs P2W var mı varsa hiç bulaşmam. Bf5'te bile var
Hayır p2w olayı yok. Zaten oynayarak her karakter alınabiliyor. Ranked dediğim bildigin competitive maç. 20lvlden sonra açılıyor elo kasıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Yusuf Eroğlu
PC'de sadece 1 maç girdim hemen öldüm sonra çıktım oynamadım. Telefona ilk geldiğinde ilk hafta 20 saat falan oynadım tek başıma daha da pek bakmadım. Zamanında PUBG LITE ve Mobile de baya oynamıştım onları da oynamıyorum hatta nefret ediyordum baya kötü bence şu an. PC sürümü oynanır mı güzel midir? Tek oynayacağım
Oyun baya hızlı akıyor alışman gerek normal battle royale oyunları gibi değil daha çok warzone gibi hızlı bir oyun

• Beğen

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
Apex legends a nedense bir türlü ısınamadım, sanırım grafikleri vs yüzünden. Kız arkadaşımla birlikte pubg mobile oynuyoruz, 607 saat hayatta kalma sürem var, farklı silahlarla falan oynayınca sıkıcı gelmiyor. Eskiye kıyasla hileler de çok az, rankım as otoritesi.

Son düzenleme:
  • Beğen

Cihangir

80+ Gold
apex çok iyi kesinlikle oyna pubg den daha iyi bence

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,817
İsim
MehmedVII
Apex legends a nedense bir türlü ısınamadım, sanırım grafikleri vs yüzünden. Kız arkadaşımla birlikte PUBG mobile oynuyoruz, 607 saat hayatta kalma sürem var, farklı silahlarla falan oynayınca sıkıcı gelmiyor. Eskiye kıyasla hileler de çok az, rqnkim as otoritesi.
PUBG Mobile grafikleri gözüme çok kötü geliyor 2023 yılında düzgün animasyonları dahi yok. Gfn gelse veya PC kaldırsa PUBG PC oynarım

aykutsert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Aykut Sert
PUBG Mobile grafikleri gözüme çok kötü geliyor 2023 yılında düzgün animasyonları dahi yok. Gfn gelse veya PC kaldırsa PUBG PC oynarım
PUBG PC hiç sarmıyor hocam, birlikte düzenli olarak oynadığın arkadaşların yoksa hiç keyif alamıyorsun oyundan. Bir kaç bir şey envanter var bende, en son aylar önce oynamıştım o da bir kaç maç.

• Beğen
apex çok sarmıyo

• Beğen

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Kesinlikle oynanır. 1 haftada 14 saat oynamışım.

• Beğen
Top Bottom