Neler Yeni

%appdata% yi tamamen sildim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz
yanlışlıkla %appdata% yı sildikten sonra sistem geri yükleme yaptım fivem girerken GPU crashı yemeye başladım sonra farklı crash hataları yemeye başladım. GTA 5 i de düzgün çalıştırmamaya başladı. Fivem ve gta 5 i tamamen silip tekrar yükledim ona rağmen crash yemeye devam etti. Lolü falan oynayabiliyorum bilgisayar normal çalışıyor ancak nelerimin silindiğini windows da bir eksik olup olmadığını bilmiyorum ne yapmam lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
AppData içinde oyun, program ve sürücülerin kayıtlı ayarları tutulur. Düzgün çalışmayan bir şey varsa sıfırdan kur düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AppData içinde oyun, program ve sürücülerin kayıtlı ayarları tutulur. Düzgün çalışmayan bir şey varsa sıfırdan kur düzelir.
Çalışmayan uygulamaları tamamen silip tekrar yükledim steam de dahil. Ama hata vermeye devam ettiler. En son bilgisayarı sıfırla dedim bulutla indirme olan değil diğeri. Format gibi bir şey sanırım. Bilgisayar ilk aldığım haline döndü. Şimdi tekrar deneyeceğim. Bu sefer olması gerekiyor dimi ya tekrar hata almam? Alırsam da ne yapacağım bilmiyorum app data bu kadar önemli mi ya yemin ederim bıktım kaç gündür

Top Bottom