Neler Yeni

Apple 29 $ karşılığında bir USB-C - Lightning Adaptörünü piyasaya sürdü

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Gündem.png
Tam bir ticari zeka olan #Apple 29 $ karşılığında bir USB-C - Lightning Adaptörünü piyasaya sürdü . Gerçekten müthiş bir pazarlama stratejisi kullanan apple bizleri yeni kablo aldırma derdinden kurtarıp sadece 29 dolar karşılığında bu adaptörü satıyor.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
OHA HEMEN SATIN ALMALIYIZ...

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Tam bir ticari zeka olan #Apple 29 $ karşılığında bir USB-C - Lightning Adaptörünü piyasaya sürdü . Gerçekten müthiş bir pazarlama stratejisi kullanan apple bizleri yeni kablo aldırma derdinden kurtarıp sadece 29 dolar karşılığında bu adaptörü satıyor.
kablolu kulaklık en fazla ne kadar olabilir ki abi
birde zaten typ-c yeni telefon modellerinde olacak. telefonu aldığımızda içinden şarj kablosu çıkıyordur herhalde buna gerek kalmaz
edit: ticari zekaları müthiş gerçekten

Zechion

80+ Silver
Yeni kutu içeriğinde direkt USB-C kablo çıkmıyor mu ?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Apple alanlar zaten alır biz android den devam

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
apple çok iyi yaw android berbat diyen ya zengindir yada s3miniden falan geçmiştir iphoneye
ben androidin ios kadar güvenli olduğunu düşünmüyorum. Ekstra olarak android telefonlar çabuk kasmaya başlıyor. İphone 11 de daha hala kasma donma yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben androidin ios kadar güvenli olduğunu düşünmüyorum. Ekstra olarak android telefonlar çabuk kasmaya başlıyor. İphone 11 de daha hala kasma donma yaşamadım
@johan gülünecek ne var dostum?

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ne diyorum bende sana göre iyi kötü yanları olabilir eleştirmek zaten doğal bişey ancak fanboyluk yapanlara benim sözüm zaten bende apple almak istiyorum ancak ucuz olduğu için androidden devam ediyorum aslında androidi elinden geldikçe temiz kullandınmı bi apple kadar olmasada gene güvenli 14 pro kullandım daha önce eniştem sayesinde birebir sahip olmasamda ciddi manada arayüz akıcılığı farkediyor (edebiyat hocama s23 ultra aldırmıştım onuda kullanma şansım oldu) benim içinde ios arayüzü akıcılığı güvenlik bakımından daha iyi olsada fiyat faktörü giriyor işte en baba android 40-45k gibi iken samsung tarafında iphone 14 pro max şuan 67k (s23 ultra 256 14 pro max 128 gb versiyonu hakkında konuşuyorum)

Top Bottom