Apple adaptörü orijinal mi

Takıntı hastalığı herşeyi takmak psikolojik bi rahatsızlık çok ileri dereceye giderse şizofreniye kadar yolu var bende takıntılı bir insanım aşırı derecede ama aklımı kaybedecek kadarda değilim
bendede var hafiftende açılımı falan var mı

bi insanın her konuda mı bilgisi olur yaa
şuan mesela telefonumu tamirciye vermiştim acaba parça çalmışmıdır diye düşünüyorum takıntı bu olayın üzerinden 2 3 ay geçmiş hala düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye gibi bir ülkede takıntılı olmamak zor kaldıki her ürünün hergeçen dakika zam yemesi durumunda takıntı kaçınılmaz oluyor

şuan mesela telefonumu tamirciye vermiştim acaba parça çalmışmıdır diye düşünüyorum takıntı bu olayın üzerinden 2 3 ay geçmiş hala düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye gibi bir ülkede takıntılı olmamak zor kaldıki her ürünün hergeçen dakika zam yemesi durumunda takıntı kaçınılmaz oluyor
pcye elimi yıkayıp oturuyorum yağ olmasın diye bunlar yarıştırılırda çözümü yok mu

pcye elimi yıkayıp oturuyorum yağ olmasın diye bunlar yarıştırılırda çözümü yok mu
Mesela takıntı sağlığada zarar veriyor sırf bilgisayarım kirlenmesinn diye durmadna elimi yıkıyordum elim soyuluyordu ailem bilgisayarı aldı yasakladı şuanda öyle birr problemim yok

Mesela takıntı sağlığada zarar veriyor sırf bilgisayarım kirlenmesinn diye durmadna elimi yıkıyordum elim soyuluyordu ailem bilgisayarı aldı yasakladı şuanda öyle birr problemim yok
ellerim o kadar kurudu ki pullanma seviyesine geldi el yıkama olayını nasıl bıraktın bide bende apple adaptör alıcam yarın d&rdan gidip mağazadan alıcam kafama takılmasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,247
Üyeler
200,072
Son üye
dabs

Geri