APPLE AUX PROBLEMİ ÖNERİSİ

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce iphone 13 aldım ve arabada aux girişinde kullanamıyorum apple kendi ürünü olan jack dönüştürücü ne kadar iyi çalışıyor sizce ? Kullanan var mı? Birde sürekli kullanımda şarj girişini bozar mı

Ekler

• B4302892-E1A5-4C81-B8C4-DF16AF7A19C5.jpeg
    B4302892-E1A5-4C81-B8C4-DF16AF7A19C5.jpeg
    185 KB · Hit: 42
Arabayla çalışır mı bilmem ama aynı dönüştürücüyü 2018'den beri kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor.
Hayır orijinal olduğu sürece bozmaz.

Arabayla çalışır mı bilmem ama aynı dönüştürücüyü 2018'den beri kullanıyorum, gayet iyi çalışıyor.
Hayır orijinal olduğu sürece bozmaz.
Sürekli çıkar tak yapacağım için sordum aslında. Resimdeki ürünü mü kullanıyorsun

Gayet sorunsuz çalışıyor. Hatta birkaç tane ürün daha denedim. Hiçbiri orijinal ürün gibi sorunsuz çalışmıyor.

Sürekli çıkar tak yapacağım için sordum aslında. Resimdeki ürünü mü kullanıyorsun
Evet hocam, zaten Apple'ın orijinal tek lightning to 3.5 mm dönüştürücüsü o.
Takıp çıkarırken çok haşin davranmazsanız sıkıntı olmaz. 4 yılı geçti benim, hâlâ problem çıkmadı. Forumlarda 1-2 ayda kabloyu haşat edenler okuyorum nasıl beceriyorlarsa.

Evet hocam, zaten Apple'ın orijinal tek lightning to 3.5 mm dönüştürücüsü o.
Takıp çıkarırken çok haşin davranmazsanız sıkıntı olmaz. 4 yılı geçti benim, hâlâ problem çıkmadı. Forumlarda 1-2 ayda kabloyu haşat edenler okuyorum nasıl beceriyorlarsa.
Umarım dediğiniz gibi olur şuanda siparişi vereceğim. Görüşleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim

Geri