Neler Yeni

Apple ın yaptığı hainlik

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
15 gün önce telefonumu servise verdim kamerası bozuldu diye arayan soran yok dedim ben arayım cihaza sıvı girmişdediler dedim tamir edin garanti dışı verim parasını yapamayız dediler
sıvı geçirmez bir cihaz iphone 11 ve sıvı geçirmiş diye tamir etmiyolar ki sıvıda girmedi telefona ne yapmam gerek

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hiçbir aypona sıvı geçirmez diye garanti verdiklerini sanmıyorum. Su sıçramasına karşı dayanıklı vs falandır. Hangi üretici su geçirmez telefon yapar ki.

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir aypona sıvı geçirmez diye garanti verdiklerini sanmıyorum. Su sıçramasına karşı dayanıklı vs falandır. Hangi üretici su geçirmez telefon yapar ki.
suya dayanaklılık konusunda dedim bide suya değmedi bile

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
Cihaz su geçirmezdir, buna dair sertifikası da vardır; bunlar olağan şeyler ancak hiçbir üreticinin sıvı geçirmeme garantisine denk gelmedim. Yani üreticiler der ki : "Cihaz su geçirmez, bu ispatlandı bak istersen sertifikası da ip xy ancak cihazın su geçirmemesinin garantisini vermiyoruz. Böyle bir durumdan tüketici sorumludur, cihazın sıvıya temas etmemesi gerekir."

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
15 gün önce telefonumu servise verdim kamerası bozuldu diye arayan soran yok dedim ben arayım cihaza sıvı girmişdediler dedim tamir edin garanti dışı verim parasını yapamayız dediler
sıvı geçirmez bir cihaz iphone 11 ve sıvı geçirmiş diye tamir etmiyolar ki sıvıda girmedi telefona ne yapmam gerek
Hocam hiçbir iPhone sıvı geçirmez diye satılmaz sadece İp14 mü ne olması lazım sıvı dayanıklılık sertifikası.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Yavuz
Sıvı bantlarindan anlaşılıyor. Teli 2.el mi aldınız.

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom