Apple ın yaptığı hainlik

Alemdaar

80+
Reaksiyon skoru
148
15 gün önce telefonumu servise verdim kamerası bozuldu diye arayan soran yok dedim ben arayım cihaza sıvı girmişdediler dedim tamir edin garanti dışı verim parasını yapamayız dediler
sıvı geçirmez bir cihaz iphone 11 ve sıvı geçirmiş diye tamir etmiyolar ki sıvıda girmedi telefona ne yapmam gerek

Hiçbir aypona sıvı geçirmez diye garanti verdiklerini sanmıyorum. Su sıçramasına karşı dayanıklı vs falandır. Hangi üretici su geçirmez telefon yapar ki.

Hiçbir aypona sıvı geçirmez diye garanti verdiklerini sanmıyorum. Su sıçramasına karşı dayanıklı vs falandır. Hangi üretici su geçirmez telefon yapar ki.
suya dayanaklılık konusunda dedim bide suya değmedi bile

Cihaz su geçirmezdir, buna dair sertifikası da vardır; bunlar olağan şeyler ancak hiçbir üreticinin sıvı geçirmeme garantisine denk gelmedim. Yani üreticiler der ki : "Cihaz su geçirmez, bu ispatlandı bak istersen sertifikası da ip xy ancak cihazın su geçirmemesinin garantisini vermiyoruz. Böyle bir durumdan tüketici sorumludur, cihazın sıvıya temas etmemesi gerekir."

15 gün önce telefonumu servise verdim kamerası bozuldu diye arayan soran yok dedim ben arayım cihaza sıvı girmişdediler dedim tamir edin garanti dışı verim parasını yapamayız dediler
sıvı geçirmez bir cihaz iphone 11 ve sıvı geçirmiş diye tamir etmiyolar ki sıvıda girmedi telefona ne yapmam gerek
Hocam hiçbir iPhone sıvı geçirmez diye satılmaz sadece İp14 mü ne olması lazım sıvı dayanıklılık sertifikası.

Sıvı bantlarindan anlaşılıyor. Teli 2.el mi aldınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,429
Üyeler
185,723
Son üye
helinapos
Geri