Neler Yeni

APPLE Mac Mini M1 8C CPU 8C GPU 8 GB 256 GB SSD

Bütçe
10000
Merhaba arkadaslar,

yeni bir bilgisayar almak istiyorum, arada oyun oynamak ve kurgu yapmak icin.

Sizce bu yeterli olur mu? Uzun zamandir arastiriyorum ve bugün almak istiyorum, eger isimi görürse :)
Aranizda kullanan varsa tecrübelerini paylasabilir mi lütfen?

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Merhaba arkadaslar,

Sizce bu yeterli olur mu? Uzun zamandir arastiriyorum ve bugün almak istiyorum, eger isimi görürse :)

Kurgu için yeterli olmaz ama oyun oynayabilirsin ve bütceni yazmamıssın ben büyük kasaları tercih ederim bunun içindeki bir şeyi değiştirmessiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurgu için yeterli olmaz ama oyun oynayabilirsin ve bütceni yazmamıssın ben büyük kasaları tercih ederim bunun içindeki bir şeyi değiştirmessiniz
Oyunuda ahım şahım oynayamassın

şahin doğan

80+ Platinum
m1 işlemcili apple ürünlerde 8gb ram yetmez gpu da ram dan alıyor alıyor en az 16 ram lazım

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Merhaba arkadaslar,

Oyundan kastınız bildiğimiz ağır grafikli AAA oyunlar falansa onu unutun. Oynayamazsınız.
Kurgu gibi profesyonel işler için ise en mantıklı bilgisayarlardan biri.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütce 10k. M1 islemcilerin iyi oldugunu duydum. Ve video editörleri de tavsiye ettigi icin buna gecmek istedim.
Su an Windows kullaniyorum.

Oyun arada sirada oynamak icin, öyle agir grafikli seyler degil. Detroit, Metal Gear falan yani :)

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
Pozitif teknolojiden o fiyatlara 16gb ram li macbook air alabilirsiniz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bütce 10k. M1 islemcilerin iyi oldugunu duydum. Ve video editörleri de tavsiye ettigi icin buna gecmek istedim.
Su an Windows kullaniyorum.

Oyun arada sirada oynamak icin, öyle agir grafikli seyler degil. Detroit, Metal Gear falan yani :)
Detroit ağır bir oyun.
Youtube'dan M1 işlemcili bilgisayarların oyun performansına bakabilirsiniz. Anca CS:GO, Fortnite falan oynayabiliyorlar.
Geforce Now gibi hizmetlerle iyi bir internetiniz varsa internet üzerinden oynayabilirsiniz belki.

Hepinize tesekkür ederim arkadaslar. Söyledigim gibi, fazla oyun oynayan biri degilim.
Kurgu dedigim de, 4K falan degil. Ufak tefek tiyatro oyun videolari editlemek istiyorum Adobe'da.

Simdiye kadar Ryzen 2200G Apu sistem kullaniyordum. Aslinda idare ediyordu ama render alirken cok kasiyordu.

Top Bottom