Neler Yeni

Apple Store dan Telefon alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Şehmuscan Yardımcı
Merhabalar. Hocam iPhone 13 pro alacak. Ancak Ankara da ki hiç bir mağazada bulamamış. Bulsa dahi normal fiyattan 3-4.000 TL fazla oluyor. Bende kendisine Apple ın direkt sitesinden almasını söyledim. Hem fiyatlarda gayet makul (diğer mağazalara göre). Ancak Şikayet var sitesinde site hakkında 600 e yakın şikayet var. Şikayetler genellikle siparişin kendiliğinden iptal edilmesi ve paranın geri iade edilmemesi üzerine. Şuan sipariş edersek 4-5 hafta içinde teslim edilecek. Hocam beklerim diyor. Sorun çıkmasın da. Şimdi sizce bu siteden telefonu alalım mı ?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhabalar. Hocam iPhone 13 pro alacak. Ancak Ankara da ki hiç bir mağazada bulamamış. Bulsa dahi normal fiyattan 3-4.000 TL fazla oluyor. Bende kendisine Apple ın direkt sitesinden almasını söyledim. Hem fiyatlarda gayet makul (diğer mağazalara göre). Ancak Şikayet var sitesinde site hakkında 600 e yakın şikayet var. Şikayetler genellikle siparişin kendiliğinden iptal edilmesi ve paranın geri iade edilmemesi üzerine. Şuan sipariş edersek 4-5 hafta içinde teslim edilecek. Hocam beklerim diyor. Sorun çıkmasın da. Şimdi sizce bu siteden telefonu alalım mı ?
Apple'ın kendi sitesinden telefon alınır genellikle de belirttiği tarihte gelir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Emin misiniz ? Çoğu insan madur olduğunu söylemiş.
Ben dahil arkadaşlarım da aldı sıkıntı yaşamadık. Yaşansa bile Apple'ın para iadesi yapmaması gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Şehmuscan Yardımcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet haklısınız her şey hakkında bir şikayet var. Ama tüm şikayetlerin aynı yönde olması kuşkulandırdı.
Ona bakacaksak:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet Sayısı52.633
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dahil arkadaşlarım da aldı sıkıntı yaşamadık. Yaşansa bile Apple'ın para iadesi yapmaması gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Anladım teşekkürler.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,511
İsim
Olcay akbulut

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru