apple watch 6 nereden almak mantıklı ?

black4949

80+
Reaksiyon skoru
60
merhabalar ürünü apple kendisndemi alayım vatan teknosadan filanmı ?

birde alttaki modelden hangisi daha rahat olur 12 pro max kullanıoyorum gold renk ?

Trendyol da daha ucuz galiba. Oradaki fiyatlara da bakabilirsiniz.

satıcı ile muhattabın yok ben muhattap istiyorum ses sistemi aldım hepsiburada 2 ay upraştım garanti için kordon olarak hangi modeli öenrrrsn
Kordon senin zevkin. Ayrıca satıcı ile görüşebiliyorsunuz. İade konusunda sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Honor MagicWatch 2 almıştım, diğerlerine göre daha ucuzdu. Halen sıkınıtısız kullanıyorum cihazı.

Kordon senin zevkin. Ayrıca satıcı ile görüşebiliyorsunuz. İade konusunda sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Honor MagicWatch 2 almıştım, diğerlerine göre daha ucuzdu. Halen sıkınıtısız kullanıyorum cihazı.
pğeki mağazadan arkadaş alsa ben başka şehirdfeiym buraya getirse arkadaş ürün getirdi açtım beğenmedim kapatıp iade edebiliyormuyum koşulsuz bir şekilde ?

apple sitesi varken başka yerden almaya gerek yok. zaten fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor.

renk, zevk meselesidir. onunla ilgili ancak kendi zevkime göre yorum yapabilirim. 44mm olanı almanı öneririm. renk olarak bende watch 3 gold var. yalnız saati açarsan iade almayabilirler. onu araştır. giyilebilir teknoloji olduğu için açılınca hijyen sebebiyle iade alınmıyor olabilir. tıpkı kulaklıklar gibi.

renk, zevk meselesidir. onunla ilgili ancak kendi zevkime göre yorum yapabilirim. 44mm olanı almanı öneririm. renk olarak bende watch 3 gold var. yalnız saati açarsan iade almayabilirler. onu araştır. giyilebilir teknoloji olduğu için açılınca hijyen sebebiyle iade alınmıyor olabilir. tıpkı kulaklıklar gibi.
peki terletme yapabilrmi

peki terletme yapabilrmi
her saat kadar yapıyor. yalnız ben aldığım zaman 6 ay kullandım sonra hevesim geçti bir kenara attım. ki ben saatsiz uyumayan bir insanım. normal saat kullanıyorum 2 yıldır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,449
Üyeler
187,055
Son üye
h4unter
Geri