apple watch 8 41mm çok mu küçük erkek koluna olur mu ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
apple watch 8 kırmızı alıcam 41 mm çok küçük oyuncak gibi durur mu kolumda ?

40/41 çok ufak duruyor. Bileğim ince olmasına rağmen kesinlikle 44 mm.

Bende 8 41mm var erkek olmama rağmen kötü durduğunu düşünmüyorum.

Ben 40mm kullanıyorum küçük ama aşırı küçük değil abartıldığı kadar, bütçe yoksa alınır iyi duruyor

Ben 40mm kullanıyorum küçük ama aşırı küçük değil abartıldığı kadar, bütçe yoksa alınır iyi duruyor
kibar ve düzgün durmasını istıyorum 45 mm çok büyük diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 8 41mm var erkek olmama rağmen kötü durduğunu düşünmüyorum.
bileğim 17 cm nasıl olur alıcam gibi kesin temiz buldum fiyatida iyi mi ?

kibar ve düzgün durmasını istıyorum 45 mm çok büyük diyorlar

bileğim 17 cm nasıl olur alıcam gibi kesin temiz buldum fiyatida iyi mi ?

Hocam bende Apple Watch 6 var. Bunların 40 ve 44mm olan versiyonu var. Ben satın almadan önce aradaki büyüklük farkını kendim arkadaşlarımdan da görerek, bunu bilerek 40mm olanını aldım. Çünkü 44mm olanı eğer çok iri yarı biri değilseniz biraz kaba duruyor evet. Kendim halihazırda Casio'nun G-Shock saatlerinden de kullanıyorum. Bilenler bilir G-Shock saatler biraz iridir, gövdesi geniştir. Apple Watch'ın da öyle durmasını istememiştim. 40mm olması benim için bir dezavantaj yaratmıyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Tekrar alsam sanırım tekrardan 40-41mm falan alırım. Bileğim de normal insan bileği gibi ne kalın ne ince. Mesomorph vücut tipine sahip olduğumu belirtebilirim.

Hocam bende Apple Watch 6 var. Bunların 40 ve 44mm olan versiyonu var. Ben satın almadan önce aradaki büyüklük farkını kendim arkadaşlarımdan da görerek, bunu bilerek 40mm olanını aldım. Çünkü 44mm olanı eğer çok iri yarı biri değilseniz biraz kaba duruyor evet. Kendim halihazırda Casio'nun G-Shock saatlerinden de kullanıyorum. Bilenler bilir G-Shock saatler biraz iridir, gövdesi geniştir. Apple Watch'ın da öyle durmasını istememiştim. 40mm olması benim için bir dezavantaj yaratmıyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Tekrar alsam sanırım tekrardan 40-41mm falan alırım. Bileğim de normal insan bileği gibi ne kalın ne ince. Mesomorph vücut tipine sahip olduğumu belirtebilirim.
bu değerli yorumun için teşekkür ederim kafam net oldu.

40 lık fikir verir belki.

WhatsApp Image 2023-05-12 at 09.32.10.jpeg

Bu arada elimde sıfır watch se gps+cellular var almayı düşünürsen. o bilgiyide verip gidiyorum :D

Son düzenleme:
Geri