Neler Yeni

Apple watch alınır mı?

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
İyi akşamlar arkadaşlar, apple watch se 2. nesil (2. el) yada serie 9 (sıfır) almayı düşünüyorum, sizden isteğim kullanan arkadaşlar nelerin çok işe yaradığını hayatı kolaylaştırdığı gibi şeyleri söylemeniz. Yani çok gerekli olmayan bir şey mi yoksa cidden alınabilir mi? Teşekkür ederim.

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kerem
se 2 kullanıyorum gelen mesajları görme çağrı cevaplama mesajları sesle yazarak cevaplama tarzı işlerde güzel oluyor

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
crazy
İyi akşamlar arkadaşlar, apple watch se 2. nesil (2. el) yada serie 9 (sıfır) almayı düşünüyorum, sizden isteğim kullanan arkadaşlar nelerin çok işe yaradığını hayatı kolaylaştırdığı gibi şeyleri söylemeniz. Yani çok gerekli olmayan bir şey mi yoksa cidden alınabilir mi? Teşekkür ederim.
kuzen watch 9 almıştı sarjı hızlı bittiği ve birazda heves olduğu için iade etti, daha sonra watch gt5 aldı, zaten apple watchda en büyük şikayet sarjın hızlı bitmesi, verdiğin paraya göre işe yararlılığı da yok, illa bi hevesin varsa doğrudan gt5 gibi ucuz modellere yönelebilirsin, galaxy watchlardada yorumlar hep sarjın az gittiği yönünde, yani başta sarj ederiz nolacak dersin sonra bu mevzudan sıkılabilirsin, 46 mm watch gt5 işini görebilir, kullanım alanı dersek kuzen genelde spor amaçlı veya bildirim görme gibi basit işler için kullanıyor, kimsenin tam anlamıyla işe yarar olduğu için aldığını düşünmüyorum, o yüzden çok para vermeden en fp modele yönelebilirsin

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kuzen watch 9 almıştı sarjı hızlı bittiği ve birazda heves olduğu için iade etti, daha sonra watch gt5 aldı, zaten apple watchda en büyük şikayet sarjın hızlı bitmesi, verdiğin paraya göre işe yararlılığı da yok, illa bi hevesin varsa doğrudan gt5 gibi ucuz modellere yönelebilirsin, galaxy watchlardada yorumlar hep sarjın az gittiği yönünde, yani başta sarj ederiz nolacak dersin sonra bu mevzudan sıkılabilirsin, 46 mm watch gt5 işini görebilir, kullanım alanı dersek kuzen genelde spor amaçlı veya bildirim görme gibi basit işler için kullanıyor, kimsenin tam anlamıyla işe yarar olduğu için aldığını düşünmüyorum, o yüzden çok para vermeden en fp modele yönelebilirsin
5.500e se 2. nesil buldum temiz ondan almak istedim ama sanırım geçici bir heves olacak.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Onur
Bende serie 9 var. Akıllı saatlerin en iyisi bile tıraş. Hediye geldiği için 1 senedir her gün kolumda ama bir halta yaradığı yok.
Evde bisiklet var ona binip cardio yaptığımda onu kullanıyorum bi tek onu da kullansan ne yazar kullanmasan ne yazar.
Tamamen boş iş bu akıllı saat işi.
Yok Kandaki oksijeni ölçüyomuş yok bilmem ne. Kullananlar da her dk ekg çekiyor sanırsın saatten 😂
Tek işe yaradığı an abd de onlarca kişiyi gece kalp krizinden falan kurtarmış 911 i arayarak. Bir o işe yarıyor o özellik de trde yok sanırım. Varsa da bi o işte başka bi olayı yok

redjohn

80+
Apple Watch Series 10 kullanıyorum.

Günlük olarak en sık kullandığım özellikler:

- Bildirimlere göz atmak (Mailler de dahil, aktif olarak mail kullanıyorum)
- Gelen mesajlara ve çağrılara cevap vermek
- Müziği değiştirmek ya da ses ayarı yapmak
- Sabahları alarmı kapatmak (telefon alarmı çaldığında bilekte kuvvetli bir titreşim oluşturuyor)
- İlaçlar özelliği. Günlük olarak kullandığım ilaçları bildiriyor.

Nadir olarak kullandığım özellikler:

- Hafta sonları sabah yürüyüşlerimi kayıt ediyorum
- Haftalık uyku düzenimi kontrol ediyorum, bu verilerin gerçeğe yakın olması benim için önemli.
- Haftalık sağlık verilerimi kontrol ediyorum.
- Telefon yanımda olmadığı zaman takvimi açıp programımı kontrol edebiliyorum

Ayda yılda bir kullandığım özellikler:

- Aylık olarak EKG testi yapıyorum
- Telefonu nereye bıraktığımı unuttuğumda telefonu bul özelliğini kullanıyorum. Telefonda ses çıkarıyor ve telefonun olduğu konuma doğru ok yönü ve mesafe gösteriyor.
- Çok nadir de olsa Kamera özelliği ile telefonu uzağa yerleştirip kendi fotoğrafımı çekiyorum.

Cüzdan özelliğini kullanmayı çok istiyorum, fakat henüz istediğim seviyede değil. Akıllı saat kullanmaya başladığım günden beri telefonu elime alma oranı büyük oranda düştü. Özellikle gelen bildirimler için telefonu elime aldığımda bildirim harici başka yerlere girip zaman kaybına uğruyordum. Artık bildirimleri saat üzerinden gördüğüm için telefonu elime alıp dikkatimi dağıtacak başka şeyler ile vakit kaybetmiyorum.

Tüm bunların yanında, sizin saat kullanım senaryonuz daha önemli. Ben tüm bunları programlı olarak yapıyorum. Telefona kurduğum kestirme sayesinde 30 günde bir akşam bana EKG testi yapacağımı bildiriyor ve yapıyorum. Tüm bu özellikler var diye saat alıp hiçbirini kullanmayanlar var, bu gereksiz para israfı olur. Eğer gerçekten bu teknolojiyi sonuna kadar kullanıp faydalanacaksanız tavsiye ederim. Onun haricinde sadece bildirimleri okuyabileceğiniz bir saat bile alsanız yeterli olur.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Muazzam bir alet Apple ekosistemimde işlerimi çok kolaylaştırıyor. Watch 10 kullanıyorum Çağrıları yanıtlayabilmek bildirimleri görebilmek vesaire çok işime yarıyor özellikle 2 FA Authenticator gibi durumlarda, cellular modeli alırsanız sadece saat ile yaşayabiliyorsunuz ya da tekefonu yanınızda tutarsanız konu hakkında bir yazım var sadece Apple Watch ile yaşamak adında onu da inceleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mete KARABACAK
Hocam bende watch 8 aktif olarak spor yapıyorum ve baya işe yarıyor diyebilirim geri kalan cağrı cevaplama falan var mesela otbüsteyken airpodsum var direkt saatten açıyorum otomatik olarak kulaklığa bağlanıp konuşuyorum yani biraz lükse kaçıyor apple watch ama günlük hayatta baya işe yarıyor

Top Bottom