Neler Yeni

APU BİLGİSAYARIMDA CS:GO OYNARKEN MAVİ EKRAN EKRAN ALIYORUM

efeneun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe dokuz
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 5 aydır apu sitem kullanmaktayım. Bilgisayarın parçalarını tek tek alıp kendim montajladım. Bilgisayarın ramlarini taktıktan sonra 2133 otomatik olarak gördü bende biosa girip herhangi bir voltaj ayarı vs yapmadan 2933 olarak ayarladım(ramlarim normalde de 3000mhz) .Valorant, gta 5 gibi oyunları oynarken hiç bir sıkıntı yaşamama rağmen cs:go oyununa girdikten 2-3 dakika sonra mavi ekran almaktayım. Yanı sıra bazen bilgisayarım nadir de olsa birden donup kalmakta ve reset atmadan kendine gelmemekte. Sizce bilgisayarın parçalarında mı sıkıntı var yoksa biosta felan bir ayar mı yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 5 aydır apu sitem kullanmaktayım. Bilgisayarın parçalarını tek tek alıp kendim montajladım. Bilgisayarın ramlarini taktıktan sonra 2133 otomatik olarak gördü bende biosa girip herhangi bir voltaj ayarı vs yapmadan 2933 olarak ayarladım(ramlarim normalde de 3000mhz) .Valorant, gta 5 gibi oyunları oynarken hiç bir sıkıntı yaşamama rağmen cs:go oyununa girdikten 2-3 dakika sonra mavi ekran almaktayım. Yanı sıra bazen bilgisayarım nadir de olsa birden donup kalmakta ve reset atmadan kendine gelmemekte. Sizce bilgisayarın parçalarında mı sıkıntı var yoksa biosta felan bir ayar mı yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Biosu sıfırlayın
Ramleri gerçek hızında çalıştırmak için xmp ayarını açmanız yeterliydi

efeneun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe dokuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosu sıfırlayın
Ramleri gerçek hızında çalıştırmak için xmp ayarını açmanız yeterliydi
Anakartım colorful battleax b450m-hd bu anakartta biosu nasıl sıfırlıyacağımı tam olarak bilmiyorum youtube a yazdığımda da video çıkmıyor fotoğraf atsam yardımcı olur musunuz

Erda Yıldırım

80+ Gold
Mini dump at
@Vesemir @Pişmaniye

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anakartım colorful battleax b450m-hd bu anakartta biosu nasıl sıfırlıyacağımı tam olarak bilmiyorum youtube a yazdığımda da video çıkmıyor fotoğraf atsam yardımcı olur musunuz
Biosa girin load default settings vb. yazar
üstüne tıklayın onaylayın ve kaydedin

efeneun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe dokuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Linki yok bende zaten google'a minidump atma yazsa çıkar.
1623513762417.png

böyle bir hata veriyor nasıl atabilirim

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

efeneun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe dokuz

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
minidump dosylarını açamya çalışrken erişim reddedildi diyor nasıl atabilirim yardımcı olabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
sanırım açmayı başardım doğru mu atmışım tam olarak bilmiyorum ama
alttaki analyze - v ye tıkla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,298
Üyeler
164,993
Son üye