Neler Yeni

Apu bir işlemci ile ekran kartını birleştirmek mümkün mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Irmak
Selam beyler aklıma çok farklı bir konu takıldı. Bu konularda fazla bilgim yok yanlış bir şey yazarsam kusura bakmayın. Elimde şu anda sapphire hd 7850 ekran kartı var. Apu bir işlemci ile kullanmak istiyorum. yani işlemcideki gpu ile elimdeki ekran kartını birleştirmek istiyorum. Kısaca crosfire yapmak istiyorum, istediğim şey olur mu ? olursa hangi işlemciyi kullanmalıyım ? Benim bildiğim apu bir sisteme ekran kartı takılınca işlemci içindeki gpuyu kapatıyor. Bu konuda bir sürü forum gezdim youtube da dolaştım bunun mümkün olup olmayacağı hakkında bir bilgi bulamadım, en son forma yazayım dedim. bu kardeşinize bir yardımda bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ziona

80+ Silver
sanırım oynuyacağınız oyunun çoklu gpu desteklemesi gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya kullancağınız programın

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Selam beyler aklıma çok farklı bir konu takıldı. Bu konularda fazla bilgim yok yanlış bir şey yazarsam kusura bakmayın. Elimde şu anda sapphire hd 7850 ekran kartı var. Apu bir işlemci ile kullanmak istiyorum. yani işlemcideki gpu ile elimdeki ekran kartını birleştirmek istiyorum. Kısaca crosfire yapmak istiyorum, istediğim şey olur mu ? olursa hangi işlemciyi kullanmalıyım ? Benim bildiğim apu bir sisteme ekran kartı takılınca işlemci içindeki gpuyu kapatıyor. Bu konuda bir sürü forum gezdim youtube da dolaştım bunun mümkün olup olmayacağı hakkında bir bilgi bulamadım, en son forma yazayım dedim. bu kardeşinize bir yardımda bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
APU ile pek mümkün olacağını sanmıyorum. İkili eGPU olsa denenebilirdi ama iGPU + eGPU olur mu hiç bilmiyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Olmuyor. Çift monitör kullanmayacaksan dahili GPU nun hiçbir önemi kalmıyor.

Top Bottom