Neler Yeni

Apu İşlemci ile ilgili bir sorum var

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
bu bütçede yani 6 k ya iyi bir pc olmamış
Çok haklı. Ben bütçeye de dikkat etmemiştim. Bu bütçeyle APU yerine hiç değilse Ryzen 3 3100 + RX 550 veya ikinci el daha iyi bir ekran kartlı sistem toplanabilir.

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
Çok haklı. Ben bütçeye de dikkat etmemiştim. Bu bütçeyle APU yerine hiç değilse Ryzen 3 3100 + RX 550 veya ikinci el daha iyi bir ekran kartlı sistem toplanabilir.
daha iyi çıkarılabilir hatta bu bütçe ile youtube kanallarını beklemek çok mantıklı bir tercih olacaktır mesela donanım arşivi kanalı genelde bu bütçelerde pc çıkartıyor ve onun sattığı pc 5k ise normal de 7k oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha iyi çıkarılabilir hatta bu bütçe ile youtube kanallarını beklemek çok mantıklı bir tercih olacaktır mesela donanım arşivi kanalı genelde bu bütçelerde pc çıkartıyor ve onun sattığı pc 5k ise normal de 7k oluyor
yani bu bütçe ile youtube kanllarının çıkardığı pc lere bakman mantıklı olacaktır ay sonu çıkıyor genelde

yani bu bütçe ile youtube kanllarının çıkardığı pc lere bakman mantıklı olacaktır ay sonu çıkıyor genelde

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
6000 TL ile apu sistem mi? SU serisi kronik sorunlu 1 ay sonra flash bellekten az hız alırsınız.
1. Olarak ilerde 1660s takıcam ve parçalar hepsi ileriye dönük 2.olarak şu an ekrankartı stoksorunları var 6000tl içinde benq zowie 144h 1ms monitör de var sistem ortalama 4.3k sistemi parça parça akakçeden baktım en ucuz böyle oluyo 6k ya monitör dahil daha iyi bi öneriniz varsa yazın.

Şu anlık öyle bi bilgi var mı elinizde eğer varsa onuda bekleyebilirim

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
1. Olarak ilerde 1660s takıcam ve parçalar hepsi ileriye dönük 2.olarak şu an ekrankartı stoksorunları var 6000tl içinde benq zowie 144h 1ms monitör de var sistem ortalama 4.3k sistemi parça parça akakçeden baktım en ucuz böyle oluyo 6k ya monitör dahil daha iyi bi öneriniz varsa yazın.

Şu anlık öyle bi bilgi var mı elinizde eğer varsa onuda bekleyebilirim
dostum şöyle diyeyim her ay sonu abdullah abi yeni bir pc çıkartıyıyor diye biliyorum kanalı takip ediyorsan farketmişsindir genellikle senin bütçendeki fiyatlarda pc ler çıkartıyor biraz beklersen daha iyi bir sisteme sahip olursun
ve ayrıyetten senin topladığın sistem 6000 tl lik bir bütçe için olmamış bir pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,780
Üyeler
164,380
Son üye
1234eenn
Top Bottom