Neler Yeni

APU PRO sistemini alan var mı?

D1xon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aygün Güler
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-apu-pro/
Sistem bu acaba alıp kullanan var mı performans konusunda sormak istediğim bir kaç konu var.
Eğer kullanmayıp konuya gelen varsada bir sorum olacaktı bu sistem yada https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/ bu sistem seçeneklerim hangisinde daha fazla performans alırım çok kararsız kaldım.
Bu iki sistemi karşılaştırdığımda işlemci dahili ekran kartı olarak 3apudaki işlemcinin daha iyi olduğu gözlemledim.
Sizce doğru gözlemlemiş miyim?

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
PRO işlemcili sistemi itopyadan aldım, şuan onu kullanıyorum.
PRO işlemciliyi alacaksan kesinlikle bir 8gb ram daha ekle, GPU güçleri aynı vega 11 ile.
İşlemci olarak da benchmarklarda daha iyi PRO işlemci.
Ben itopyadan 12 ay taksitle toplamda 3600 olacak şekilde aldım. Bilseydim gamegarajda ki sistemi alırdım.

Benim sistemim bu
sadece kasası farklı

D1xon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aygün Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım peki 16GB ram ile oyunlardaki performansı nasıl acaba csgo valorant gta5 vb kendi oynadığın oyunlardan da söyleyebilirsen iyi olur dostum.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Anladım peki 16GB ram ile oyunlardaki performansı nasıl acaba csgo valorant gta5 vb kendi oynadığın oyunlardan da söyleyebilirsen iyi olur dostum.
Bende 8gb ram var 3000mhz lik
Cs ve valorantta yüksek ayarlarda akıcı oyun oynayabiliyorum ama gta 5 de normal ayarlarda zar zor 60 oluyor fps.
Benim anakartım b450, a520 daha iyi bir performans verdirtebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu sistemde ramleri 2x8 dual channel olarak kullandığınız zaman fps'niz ciddi şekilde artıyor. Youtube üzerinden fps testlerine bakabilirsiniz. @tavukdönerayran
aynen öyle, izlediğim testlerde 2x8 dual channel ram kullanan adam gta 5 yüksek ayarlarda oynayabiliyorken ben normal ayarlarda oynayabiliyorum

D1xon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aygün Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen bende yaklaşık bir haftadır araştırıyorum apu sistemi duyan direkt 2x8 öneriyor baya bir faydası oluyormuş.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
2500 3300 arası yani daha ucuza performans bakımından çok farkı olmayan sistemlerede açığım.
Apu PRO sistemini bu özellikler ile alın o zaman:
3300 APU.jpg

SSD olarak Patriot Burst alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence ekran kartı 2.el olan güzel sistemler dizilebilir. @EMREG @cagan_32 @fluci1
Şimdi gördüm de hemen topluyorum.

D1xon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aygün Güler
Bekliyorum hocam ancak montaj olarak pek bir bilgim yok o yüzden genelde hazır sistemlere bakıyordum.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Sadece ekran kartını 2.el olarak yaptım ben, dilerseniz diğer parçaların bazılarını da 2.el bakabilirsiniz.
Ekran kartı olarak 2.el RX570 bakın bence.

Unidentified

80+ Silver

Sadece ekran kartını 2.el olarak yaptım ben, dilerseniz diğer parçaların bazılarını da 2.el bakabilirsiniz.
Ekran kartı olarak 2.el RX570 bakın bence.
Hocam bence kasadan kısılıp daha iyi PSU seçilebilir.

Top Bottom