Neler Yeni

Apu Si̇stemi̇me Overclock Yapmak İsti̇yorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
Merhabalar. Apu sistem kullanıyorum ve oyunlardaki performansımı bir tık ta olsa arttırmak için overclock yapmak istiyorum. Fakat overclock hakkında hiçbir bilgim yok (sadece bios'da oyun modu diye bir şey bulup onu açmıştım) Sistemim bu Ryzen 3 2200G / MSI B450 TOMAHAWK MAX / 16 GB' da ram var. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bwNN

80+ Silver
Kanka desteksiz sakın bulaşma bu işlere benden demesi.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Merhabalar. Apu sistem kullanıyorum ve oyunlardaki performansımı bir tık ta olsa arttırmak için overclock yapmak istiyorum. Fakat overclock hakkında hiçbir bilgim yok (sadece bios'da oyun modu diye bir şey bulup onu açmıştım) Sistemim bu Ryzen 3 2200G / MSI B450 TOMAHAWK MAX / 16 GB' da ram var. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
@RevDeisDou

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mustafa Cihan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yokmu yardımcı olabilecek birisi ?

abcdefg1234

80+ Silver
Vega 8 ve ramlere overclock yapabilirsiniz.Ram overclock konusunda @RevDeisDou yardımcı olur. Siz ram markanızı yazın ve thaipoonburner kullanarak ram çiplerinizi öğrenip buraya ss atın.
Vega 8 e overclock için de benim bir tecrübrm yok ama meraktan forumlara bakmıştım. GFX Voltajı 1.2 ye cıkartıp GPU yu 1500-1600 Mhz e çıkarabilirsiniz. İşlemci slikonuda önemli bu konuda. Deneye deneye en uygun GPU Mhz değerini bulursunuz. 1.2 voltta 1600 Mhz verin. Crash yerseniz Mhz düşüre düşüre tekrar deneyin

Top Bottom