Sana bağlı aga ama bende topluyorum ben apu almadım şimdiden işlemciyi aldım ekran kartı olarak da gt1030 aldım çünkü piyasa düzelince hem ekran kartı hem işlemci almak beni biraz zorlardışimdi 4300ge li sistem alıp kasım aralık gibi hem işlemci değişip hemde ekran kartı almak mantıklımı?
Paran yoksa Apu almak çok mantıklı ekran kartı fiyatları da zaten baya bı yüksek istersen apu alıp bi şansını dene ama bence ekran kartı fiyatı düşmez bida hiç ekran kartı alamazsınşimdi 4300ge li sistem alıp kasım aralık gibi hem işlemci değişip hemde ekran kartı almak mantıklımı?
hocam 2.el işlemci ve ekran kartı ile ryzen 3 3100 ve gtx 970 144hz 1ms monitörlü sistem topladım 6.8k yaBütçeye göre mantıklı veya mantıksız, 3000 TL bütçesi olan birine çok düşük parçaları olan ekran kartlı bir sistem önermek yerine ekran kartsız güçlü bir sistem önerilir. Ancak kimse 6-7 bin TL bütçeye apu almaz.
Bence pahalıya toplamışsınhocam 2.el işlemci ve ekran kartı ile ryzen 3 3100 ve gtx 970 144hz 1ms monitörlü sistem topladım 6.8k ya
Sıfır 10100f 1650 5,4k idi monitör çeksen o fiyat neden öyle bir şey yaptın ki ?hocam 2.el işlemci ve ekran kartı ile ryzen 3 3100 ve gtx 970 144hz 1ms monitörlü sistem topladım 6.8k ya
fhaa almadım ama 1650 yi para vermem + olarak ztn ağustosta alıcağımSıfır 10100f 1650 5,4k idi monitör çeksen o fiyat neden öyle bir şey yaptın ki ?
sen toplarmısın?Bence pahalıya toplamışsın
Henüz almadın yani?fhaa almadım ama 1650 yi para vermem + olarak ztn ağustosta alıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen toplarmısın?
Ekran kartı stok sorunu olduğu bu zamanda gayet mantıklı çünkü AMD'nin Vega iGPUları güçlü. Ekran kartı aldıktan sonra işlemci besleyebiliyor ise işlemciyi değiştirmeyebilirsiniz.şimdi 4300ge li sistem alıp kasım aralık gibi hem işlemci değişip hemde ekran kartı almak mantıklımı?
tek tek alıcağımHenüz almadın yani?
Tek tek mi toptan mı alacaksın ve 2. el alacağın tüm sistemi atabilir misin
gtx 970, 1650 yi tokatlıyorSıfır 10100f 1650 5,4k idi monitör çeksen o fiyat neden öyle bir şey yaptın ki ?