Neler Yeni

Çözüldü✓ apu sistem için ugun ekran kartı önerisi

zehoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zehra Nur Ortaç
Evet mantıklı çünkü ekran kartları uçuk paralara satılıyor.En basitinden rx 550 yi sahibinden de 1400 TL ye satanı gördüm.Ve bir seferde 1050 TL yi bulmuştu.(4GB modeli.)Eğer 2.el toplayabilirsen 2.elde bakabilirsin.Seçim sizin.
bilgisayar toplamak konusunda pek bir fikrim yok 2.el konusunda kendime güvenemem o yüzden şimdilik beklemek mi yoksa apu almak mı mantıklı onu anlamaya çalışıyorum bilmiyorum yani

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,787
İsim
.
bilgisayar toplamak konusunda pek bir fikrim yok 2.el konusunda kendime güvenemem o yüzden şimdilik beklemek mi yoksa apu almak mı mantıklı onu anlamaya çalışıyorum bilmiyorum yani
Eğer ağır oyunlar oynayan biriyseniz örneğin rdr2,cp2077,witcher,call of duty warzone gibi oyunlar oynuyorsanız bekleyin.Ama ben valorant cs go pubg lite tarzı oyunlar oynayacağım yüksekte şimdilik gözüm yok diyorsanız apu sistem alabilirsiniz.

zehoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zehra Nur Ortaç
Eğer ağır oyunlar oynayan biriyseniz örneğin rdr2,cp2077,witcher,call of duty warzone gibi oyunlar oynuyorsanız bekleyin.Ama ben valorant cs go PUBG lite tarzı oyunlar oynayacağım yüksekte şimdilik gözüm yok diyorsanız apu sistem alabilirsiniz.
hmm apu ağır oyunları rahat oynatmaz mı yani

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,787
İsim
.
hmm apu ağır oyunları rahat oynatmaz mı yani
Hayır biraz zor,720p 30 fps bile zor,keyif alamazsınız.Tavsiyem,işlemci,anakart,rami 0 alıp,2.elden güzel bir ekran kartı alarak devam etmeniz.

zehoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Zehra Nur Ortaç
Hayır biraz zor,720p 30 fps bile zor,keyif alamazsınız.Tavsiyem,işlemci,anakart,rami 0 alıp,2.elden güzel bir ekran kartı alarak devam etmeniz.
peki çok teşekkür ederim yardımınız için

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst