Neler Yeni

Apu sistem psu tavsiyeleriniz.

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Merhabalar.
İleriye dönük düşük bütçeli sadece csgo açmaya yetecek bir sistem toplamak istiyorum.
Ryzen3 3200G
MSI A320M
8GB TEK SLOT RAM
240 GB SSD
parçalarından oluşan bir sistem oluşturacağım lakin acemi oldugumdan dolayı sizlere danışmak istedim.
Elimde bir kasa ve kasaya bağlı casper fsp350 wattlık psu var ayrıca 300gb de hard disk var.

En büyük sorunum elimdeki psu toplayacagım sistemi çalıştırabileceği eski oldugundan dolayı kablolarının yeterli olup olmadıgını bilmiyorum internetde araştırdıgıma göre bu psuya pek sistem kuran yok :)

ileriki süreçte kasa ve psuyu değiştirip rx570 ekran kartı ve ram eklemeyi düşünüyorum bu sistem için uygunmudur tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

isimsizüye

80+ Gold
Merhabalar.
İleriye dönük düşük bütçeli sadece csgo açmaya yetecek bir sistem toplamak istiyorum.
Ryzen3 3200G
MSI A320M
8GB TEK SLOT RAM
240 GB SSD
parçalarından oluşan bir sistem oluşturacağım lakin acemi oldugumdan dolayı sizlere danışmak istedim.
Elimde bir kasa ve kasaya bağlı casper fsp350 wattlık PSU var ayrıca 300gb de hard disk var.

En büyük sorunum elimdeki PSU toplayacagım sistemi çalıştırabileceği eski oldugundan dolayı kablolarının yeterli olup olmadıgını bilmiyorum internetde araştırdıgıma göre bu psuya pek sistem kuran yok :)

ileriki süreçte kasa ve psuyu değiştirip rx570 ekran kartı ve RAM eklemeyi düşünüyorum bu sistem için uygunmudur tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
uygundurda b450 almanızı tavsiye ederim ilerde 3000 serisi işlemci takarsın

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygundurda b450 almanızı tavsiye ederim ilerde 3000 serisi işlemci takarsın
çok teşekkür ederim hocam peki önerdiğiniz bir site varmı ? vatan bilgisayar düşünüyorum bazı yerlerde biraz pahalı olduğunu yazmışlar güvenilirliğine değer sanırım.

isimsizüye

80+ Gold
çok teşekkür ederim hocam peki önerdiğiniz bir site varmı ? vatan bilgisayar düşünüyorum bazı yerlerde biraz pahalı olduğunu yazmışlar güvenilirliğine değer sanırım.

Arada 40 45 lira fark trendyolda 515 lira eğer fark önemli değil diyorsan vatanda alabilirsin

Top Bottom