Neler Yeni

APU Sistem Toplama

Strelok

80+ Silver
Gelen ilk parça anakart olacağı için anakart bölümünden açtım konuyu,haberiniz ola...

Dostlar şimdi dayım yurtdışından 77€ ya B450 Gaming X getirecek,Hepsiburadaya baktım 1600TL civarı bir ücrete sahip,AM4 soketi var sizce APU sistem kurmalı mıyım? dayım da bu işlerden anladığında "Ekran kartsız sistem seni kesmez." Diyor da o ayrı mesele

Neyse dostlar kırk yılın başı bir sistem topluyoruz gelin birlikte toplayalım,Ekran kartı olacak ise nasıl yapalım gelin birlikte konuşalım...

Bu arada gümrüğe takılır mı gümrük nasıl işliyor

Son düzenleme:

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Gelen ilk parça anakart olacağı için anakart bölümünden açtım konuyu,haberiniz ola...

Dostlar şimdi dayım yurtdışından 77€ ya B450 Gaming X getirecek,Hepsiburadaya baktım 1600TL civarı bir ücrete sahip,AM4 soketi var sizce APU sistem kurmalı mıyım? dayım da bu işlerden anladığında "Ekran kartsız sistem seni kesmez." Diyor da o ayrı mesele

Neyse dostlar kırk yılın başı bir sistem topluyoruz gelin birlikte toplayalım,Ekran kartı olacak ise nasıl yapalım gelin birlikte konuşalım...
Dostum ilk olarak hayırlı olsun şimdiden, dayının da dediği gibi ekran kartsız sistem hem olmaz hem de kesmez. Bütçesi olmayanlar için kaçış yolu fakat yine de ekran kartı olsa iyi olur.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Hocam bütçenize kalmış ama ben günümüz oyunları için ekran kartını şart olarak görüyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran

Ryzen 5 5600X, RX 6600 ikilisi iyi gider bu anakarta.

alperennN

80+ Silver

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

Strelok

80+ Silver

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Hocam ya 3000G ya RX6400 olur 😎🍷
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan tam bir bütçe yok,Bayram harçlığı gelince baslicam toplamaya yavaş yavaş inşallah
Anladım hocam o zaman 2 hafta sonra konu açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom