Neler Yeni

APU sistem toplamak şu zamanda mantıklı mı?

driver7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan sürücü
Ekran Alıntısı3.PNG

APU sistem toplamak istiyorum işlemci olarak Ryzen5 2400G günümüz şartları için ideal mi?
Şu resimde GPU PCI-e hattı denen kısım tam olarak nedir? Ayrıca B450 chipset şeklinde anakart olarak hangi modeller uygun olur marka olarak (tercih ASUS) RAM olarak 3000 MHz CL 16 değerin de RAM düşünüyorum BIOS'tan 3200 MHz'e çekebileceğim son olarak ileri ki zamanda ekran kartı eklenecek sisteme takıldığı gibi sorunsuz şekilde ekran kartı üzerinden sistem çalışır mı? (Ekran kartı olarak ne takılabilir?)
Donanım tarafında ciddi bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim 🙂

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Biliyorsun ki dolar çok uçtu biraz kurun dengelenmesi beklenebilir ama dolar her zaman çıktığı yeri bulur düşüşleri takip etmekte fayda var

ventioNN

80+ Platinum
Bence mantıksız.R5 1600+RX570 kombinasyonu daha sağlıklı.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
bütçen dedir ona göre yardımcı olayım sana

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Alıntıyı görüntüle
APU sistem toplamak istiyorum işlemci olarak Ryzen5 2400G günümüz şartları için ideal mi?
Şu resimde GPU PCI-e hattı denen kısım tam olarak nedir? Ayrıca B450 chipset şeklinde anakart olarak hangi modeller uygun olur marka olarak (tercih ASUS) RAM olarak 3000 MHz CL 16 değerin de RAM düşünüyorum BIOS'tan 3200 MHz'e çekebileceğim son olarak ileri ki zamanda ekran kartı eklenecek sisteme takıldığı gibi sorunsuz şekilde ekran kartı üzerinden sistem çalışır mı? (Ekran kartı olarak ne takılabilir?)
Donanım tarafında ciddi bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim [emoji846]
Hocam bence r5 1600 af rx 570 daha iyi olur apu sistem 2000tl bütçesi olanlar için ideal.

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
Donanım tarafında ciddi bilgisi olan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim 🙂
Eğer sadece CS, LOL gibi Espor oyunları oyniyacak isen mantıklı olabilir, ama normal zamanlarda. Şuanki fiyatlarda ben PC falan toplanmamalı.

driver7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan sürücü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler bütçe max 3000 tl apu sistem banada pek sağlıklı gelmiyor açıkcası ama en azından işlemci olarak nesil farkı ve ekran kartının şuan olmaması en azından bir süreliğine mantıklı gelen nokta tabi daha bunu toplayacağım kesin değil amacım bilgi edinmek artıları ve eksileriyle

driver7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gökhan sürücü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beyler böyle bir sistem oluşturdum f/p ürünü güzel bir ekran kartı ne eklenebilir buna güncel oyunları vs rahatlıkla kaldırabilecek

Ekler

• Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    141.1 KB · Hit: 68
Top Bottom