Fark olur ama apu sistem alıyorsan neden 32Gb ram takıyorsun ki?Selam apu toplasam 16 gb ram yerine 32 Gb ram taksam bi fark olur mu acava
Bilmiyorum ileride ekran kartı alacağım hem ve 32 gb ram ile rahat ederim diye düşündümFark olur ama apu sistem alıyorsan neden 32Gb ram takıyorsun ki?
ekran karti alsan bile gereksiz kanka ne alicaksin ekran karti 3070ti falan mi ?Bilmiyorum ileride ekran kartı alacağım hem ve 32 gb ram ile rahat ederim diye düşündüm
2060Alırım ozamana göre değişir tabiihiçbir değişilik olmaz apu sistemle oynayabileceğin oyunlarin zaten 8gb üstü ram kullanacagini zannetmem para kaybından başka bişey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran karti alsan bile gereksiz kanka ne alicaksin ekran karti 3070ti falan mi ?
16GB ile de rahat edersin, çoğu kişiler 3080 sistemde 16GB RAM kullanıyor.Bilmiyorum ileride ekran kartı alacağım hem ve 32 gb ram ile rahat ederim diye düşündüm
Anladım sağ ol16GB ile de rahat edersin, çoğu kişiler 3080 sistemde 16GB RAM kullanıyor.
2060a da gereksiz 8x2 al hatta diyosan param var 3600mhz alPeki bana 6k Apu kasa dizebilir misiniz acabaa toplama alacağım
2060Alırım ozamana göre değişir tabii
6k bütcem bişeyler dizermisiniz apu2060a da gereksiz 8x2 al hatta diyosan param var 3600mhz al
6k ya 2. el ekran kartlı veya hazır sistem alman daha mantıklıBana apu sistem dizebilir misiniz 6k Ya acaba
6k bütcem bişeyler dizermisiniz apu
2. El e hiç bulaşmak istemiyorum açıkcası6k ya 2. el ekran kartlı veya hazır sistem alman daha mantıklı