aakif
80+ Bronze
aynen hocam 1060’dan daha iyiydi sanırsam performansı1650S 1650 ye göre çok daha iyi bir karttır.
aynen hocam 1060’dan daha iyiydi sanırsam performansı1650S 1650 ye göre çok daha iyi bir karttır.
Evet 1060 ve rx580 8gb den daha iyi performansı var.aynen hocam 1060’dan daha iyiydi sanırsam performansı
Neden kötü olsun? Piyasada oynatamadığı oyun yok üstelik bazılarını yüksek çoğunu orta ayarda.Hocam Allah aşkına 1650 nasıl kötü değil lütfen saçmalamayın.
Konu eski.Neden kötü olsun? Piyasada oynatamadığı oyun yok üstelik bazılarını yüksek çoğunu orta ayarda.
Ben yeni demedim ki hocam konumuzla alakası nedir? Ayrıca pek te eski sayılmaz birkaç ay olmuş.Konu eski.
Konu eski ve konu kapanmış tekrardan konunun üstünü açmaya gerek yok güncel konulara odaklanalım lütfen.Ben yeni demedim ki hocam konumuzla alakası nedir? Ayrıca pek te eski sayılmaz birkaç ay olmuş.
Konu gözüktüğüne göre kapanmamışKonu eski ve konu kapanmış tekrardan konunun üstünü açmaya gerek yok güncel konulara odaklanalım lütfen.
1650 kötü bir kart piyasa da oynatmadığı oyun yok diye iyi bir kart olduğunu nereden çıkardınız onu da bilmiyorum.Neden kötü olsun? Piyasada oynatamadığı oyun yok üstelik bazılarını yüksek çoğunu orta ayarda.