Neler Yeni

aquarius 5 an kasa hava silkülasyonu iyi midir?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
aigo.PNG

Yalan mı söylicem sana al çin malı git gamegaraj canlı desteğe sor inanmazsan

ExploiT

80+ Bronze
1600 af nerden çıktı birader

Güç kaynağı çin malı

Çin malı olarak belirtilen güç kaynağı üreticisi olan aigo 1993 yılında kurulmuş dünyanın en büyük hava soğutma üreten firmalarından biridir. Elinizdeki telefondan şuan tuşlarına basmış olduğunuz klavyeye varana kadar bir çok ürün çinde üretilmektedir. Çin malı kavramını söylerken ürünü firmayı araştırarak konuşmanızı öneririm. Türkiyede isim yapmadı diye her marka kötü olmak zorunda değil. Ülkemizde olmayan bir çok marka var ve şuan hali hazırda satışta olan markalardan çok daha kaliteliler. Ülkemizde olamamasının sebebi maaliyet ve alım gücümüzün yetersizliği. Kullanmadan firmayı araştırmadan yorum yapmayınız.

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Çin malı olarak belirtilen güç kaynağı üreticisi olan aigo 1993 yılında kurulmuş dünyanın en büyük hava soğutma üreten firmalarından biridir. Elinizdeki telefondan şuan tuşlarına basmış olduğunuz klavyeye varana kadar bir çok ürün çinde üretilmektedir. Çin malı kavramını söylerken ürünü firmayı araştırarak konuşmanızı öneririm. Türkiyede isim yapmadı diye her marka kötü olmak zorunda değil. Ülkemizde olmayan bir çok marka var ve şuan hali hazırda satışta olan markalardan çok daha kaliteliler. Ülkemizde olamamasının sebebi maaliyet ve alım gücümüzün yetersizliği. Kullanmadan firmayı araştırmadan yorum yapmayınız.
teşekkür ederim be kardeşim allah razı olsun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Aynen çok ama çok haklısın sistemimi çin malı bir psu ya asla teslim etmem ne kadar iyi de olsa çin malı

Tüm ürünler çin de üretiliyor corsair xigmatek vs. vs. daha birçok firmanın fabrikası çinde bende biliyorum ama bu firmaların kullandığı parçanın kalitesiyle bir değil.

Bir iyi çin malı var bir kötü çin malı var

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Aynen çok ama çok haklısın sistemimi çin malı bir PSU ya asla teslim etmem ne kadar iyi de olsa çin malı

Tüm ürünler çin de üretiliyor Corsair xigmatek vs. vs. daha birçok firmanın fabrikası çinde bende biliyorum ama bu firmaların kullandığı parçanın kalitesiyle bir değil.

adam marka çok iyi dio hala kötü diosun ya

ExploiT

80+ Bronze
Aynen çok ama çok haklısın sistemimi çin malı bir PSU ya asla teslim etmem ne kadar iyi de olsa çin malı

Tüm ürünler çin de üretiliyor Corsair xigmatek vs. vs. daha birçok firmanın fabrikası çinde bende biliyorum ama bu firmaların kullandığı parçanın kalitesiyle bir değil.

Hangi araştırmanıza dayanarak kötülediğinizi anlamış değilim. Konu sahibini bildilendirebildiysem benim için yeterlidir.

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Hangi araştırmanıza dayanarak kötülediğinizi anlamış değilim. Konu sahibini bildilendirebildiysem benim için yeterlidir.
ben anladımda arkadaş anlamamakta ısrarcı boşver

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Tamam diyelimki aldın çin malı psu nu kullandın patladı tüm pc gg oldu ne yapacan bana bir söylesene kaldır at çöpe

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Tamam diyelimki aldın çin malı PSU nu kullandın patladı tüm PC gg oldu ne yapacan bana bir söylesene kaldır at çöpe
YA ADAM DİYORKİ kaliteli diyor senin dediğin gibi değil diyor anlıyormusun arapçamı anlatalım kronik sorunlu arkadaşım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Aynen kaliteli çin malı ve kalite Vallaha süpersin efsanesin

Peki bana bunu açıklasana

Çoğu firma fabrikaları çinde nerdeyse tüm üretimler çinde yapılıyor diyebilirim Örnek:Corsair sen hiç corsair psu dan memnun olamayan gördünmü Abdullah Abi bile çoğu sistemde Corsair delta rgb kullanıyor.Corsair de çinde üretiyor ama corsair in kullandığı malzeme kalitesi farklı

Siz çin malı psu DEWAMKEEE :D

mertbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
mert altun
Aynen kaliteli çin malı ve kalite Vallaha süpersin efsanesin

Peki bana bunu açıklasana

Çoğu firma fabrikaları çinde nerdeyse tüm üretimler çinde yapılıyor diyebilirim Örnek:Corsair sen hiç Corsair PSU dan memnun olamayan gördünmü Abdullah Abi bile çoğu sistemde Corsair delta RGB kullanıyor.Corsair de çinde üretiyor ama Corsair in kullandığı malzeme kalitesi farklı

Siz çin malı PSU DEWAMKEEE :D
YA KARdeşİm
marka türkiyede duyulmadığı için kullanılmıyormuş corsair türkiyede duyulmuş bi marka kafan almıomu senin ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,070
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz