tabikide hdd vs ssd videolarını izleyin hdd 40-50sn'de açıyor windowsu ssd 17 saniyedeo zaman HDD almiyim güzel kaliteli bir 500 gb ssd alsam iş görür mü
tabikide hdd vs ssd videolarını izleyin hdd 40-50sn'de açıyor windowsu ssd 17 saniyedeo zaman HDD almiyim güzel kaliteli bir 500 gb ssd alsam iş görür mü
bi arkadaşım bana şey demişti hdd olmadan pc çöp olur doğru mu bu ?tabikide HDD vs ssd videolarını izleyin HDD 40-50sn'de açıyor windowsu ssd 17 saniyede
evet mesela kingston a400 alabilirsin bu arada ssd yi çıkartma için orda seçmen gerekiyor başka bir siteden kingston yada samsung alabilirsino zaman HDD almiyim güzel kaliteli bir 500 gb ssd alsam iş görür mü
bide rica etsem bana güzel bir 500 gb ssd linki atabilir misintabikide HDD vs ssd videolarını izleyin HDD 40-50sn'de açıyor windowsu ssd 17 saniyede
alakasıııı bile yokbi arkadaşım bana şey demişti HDD olmadan PC çöp olur doğru mu bu ?
affedersin ama arkadaşın hiç bir şey bilmiyor asıl şuan ssd siz pc olmamalı hdd artık çok ama çok eski hdd sadece hikayeli oyunları fotoğrafları falan koymak için en fazla hdd lerde açılma ve tam kullanım süresi ortalmam 5 dk yı bile buluyor fakat ssdler çok ama çok hızlı özelliklede oyunlarda windows açılma süresi ortalama 5 10 sn de açılıyorbi arkadaşım bana şey demişti HDD olmadan PC çöp olur doğru mu bu ?
biliyorum onu yaptımevet mesela kingston a400 alabilirsin bu arada ssd yi çıkartma için orda seçmen gerekiyor başka bir siteden kingston yada samsung alabilirsin
fiyat nedir bütçeniz ?bide rica etsem bana güzel bir 500 gb ssd linki atabilir misin
valla çok teşekkürler zaten 3 4 oyun indircem valorant gta 5 lol l4d2 filanaffedersin ama arkadaşın hiç bir şey bilmiyor asıl şuan ssd siz PC olmamalı HDD artık çok ama çok eski HDD sadece hikayeli oyunları fotoğrafları falan koymak için en fazla HDD lerde açılma ve tam kullanım süresi ortalmam 5 dk yı bile buluyor fakat ssdler çok ama çok hızlı özelliklede oyunlarda windows açılma süresi ortalama 5 10 sn de açılıyor
4350 TL max kasa içinfiyat nedir bütçeniz ?
ssd için ne kadar ?valla çok teşekkürler zaten 3 4 oyun indircem valorant gta 5 lol l4d2 filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
4350 TL max kasa için
ssdlerin fiyatlarını bilmiyorum toplam kasa fiyatı 4350 Tl maxssd için ne kadar ?
ozaman şöyle diyeyim orda ssd yi çıkardığınızda - kaç para yazıyordussdlerin fiyatlarını bilmiyorum toplam kasa fiyatı 4350 TL max