Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldım pc yi knkHayırlı olsun kral.Ben açıklama kısmına bir şey yazmadım sen yazacak mısın?
Aldım pc yi knkHayırlı olsun kral.Ben açıklama kısmına bir şey yazmadım sen yazacak mısın?
Hayırlı olsun kanka.Umarım sağ salim gelir.Aldım PC yi knk
İnşallah, şu an tek dileğim o zaten. Eğer bir sıkıntı çıkarsa babam beni...Hayırlı olsun kanka.Umarım sağ salim gelir.
Benim de aynı durumİnşallah, şu an tek dileğim o zaten. Eğer bir sıkıntı çıkarsa babam beni...
Gamegaraja güvensin diye hiçbir sıkıntı olmaz, kesinlikle sağ salim gelir vs. dedim. GameGaraj güvenimi boşa çıkarırsa büyük sıkıntıBenim de aynı durum
Ben de bana güvenmeleri için alanlardan örnek verdim.Sıkıntı olmaz inşallah kötü düşünme.Gamegaraja güvensin diye hiçbir sıkıntı olmaz, kesinlikle sağ salim gelir vs. dedim. GameGaraj güvenimi boşa çıkarırsa büyük sıkıntı
İnşallah dostum, sana da hayırlı olsunBen de bana güvenmeleri için alanlardan örnek verdim.Sıkıntı olmaz inşallah kötü düşünme.
Teşekür ederim.İnşallah dostum, sana da hayırlı olsun
Ne kadar indirimde?Allah sana da nasip eder inşallah reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bişey yazmaya gerek yok bence
Sana da hayırlı olsun knk
Yarın indirim bitiyor bu arada
300 TL kadar sanırımNe kadar indirimde?
Bence al bu sistemi, efsane cumada da yine en fazla bu fiyatlara düşerArkadaşlar 4500 gibi bütçem var maximum bu gamegaraj sistemi ryzen 3 3100 ve gtx1660s olarak almalımıyım kendime ait sdd var ama bu şekilde alırsam monitöre param kalmıyor kara cuma indirimlerini beklemelimiyim yoksa bu sistemi alıp idarelik bir monitörmü kullanmalıyım.
Sistem geldi mi?Aldım PC yi knk