Aquarius 5AN

Erayygl

80+
Reaksiyon skoru
5
4000-5000 arası bi bütçem var herkes aquarius 5AN öneriyor sizce bu bütçe de ki en iyi sistem bu mu önerilerilerinize açığım (instagram'dan erayy.gl burdan da ulaşabilirsiniz)

şu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim psu um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız

Bende aynı fiyat aralığında arıyordum. Araştırdım o ekran kartlı olarak fiyat aradığında en iyilerinden biri o yüzden 5 dk önce sipariş verdim bende Aquarius 5AN modelini

Bende aynı fiyat aralığında arıyordum. Araştırdım o ekran kartlı olarak fiyat aradığında en iyilerinden biri o yüzden 5 dk önce sipariş verdim bende Aquarius 5AN modelini
hayırlı olsun ekran kartını 1660 süoper mi verdin eğer öyleyse çok iyi seçim yapmışsın tank oyunu oynuyorum yarım saattir hiç ısınmadı ekran kartı daha ekran kartı fanları devreye girmedi

şu an o sistemden yazıyorum gerçekten de en iyisi bu ama benim PSU um sorunlu geldi garantiye gidicek yarın inşallah sizinkinde de sorun çıkmaz uğraşmazsınız
hocam imzanızdaki işlemci de ''r a y z e n'' yazıyor baya gülerler ryzen 5 1600 (AF) yapın derim doğrusu bu :D

hayırlı olsun ekran kartını 1660 süoper mi verdin eğer öyleyse çok iyi seçim yapmışsın tank oyunu oynuyorum yarım saattir hiç ısınmadı ekran kartı daha ekran kartı fanları devreye girmedi
Teşekkürler. Evet o modeli aldım bende, herkes onu önerdi. Bende öyle bir performans çıkarmasına şaşırmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,791
Üyeler
187,730
Son üye
bartu3452
Geri